Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε δηλώσεις την Παρασκευή (12/11) ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Απρόκλητος Επισκέπτης» στο θέατρο «Eliart», αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo, τα ριάλιτι, μίλησε για το παιδί του, τον χωρισμό του και έκανε αναδρομή στην συνεργασία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και στο απότομο τέλος της συμμετοχής του στη σειρά «Δύο Ξένοι».

«Έχω άγχος, όταν ανεβαίνω στη σκηνή. Όταν μια νεαρή κοπέλα είχε πει στην Κοτοπούλη “δεν έχω άγχος”, εκείνη της απάντησε “το άγχος πάει με το ταλέντο”. Μας έχουν προσβάλει πολλές φορές παλιότεροι συνάδελφοι, αλλά και σκηνοθέτες. Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν και κάνα χαστούκι. Ο Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή, όταν γίνεται παιχνίδι εξουσίας η σεξουαλικότητα, με ενοχλεί», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα από αυτά. «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι, ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω και μόνο που μου το λες. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα», εξήγησε.

Τι είπε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την σειρά «Δύο Ξένοι» και την συμμετοχή του σε αυτή. Μάλιστα, για την συνεργασία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο ηθοποιός υπογράμμισε: «Σαν άνθρωπος δεν ξέρω πώς ήταν, γιατί δεν είχαμε καμία ειδική επαφή. Ήταν άψογος επαγγελματίας, λέγαμε καλημέρα το πρωί και καληνύχτα το βράδυ που τελείωνε το γύρισμα. Φυσικά και σοκαρίστηκα στο άκουσμα της δολοφονίας. Ο Νίκος ήταν πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμούσα βαθύτατα, αλλά δεν έτυχε να κάνουμε παρέα».

Μάλιστα, για την αποχώρησή του εξήγησε πως δεν ξέρει γιατί πραγματικά συνέβη, αλλά έγινε πολύ απότομα. «Δεν ξέρω τι συνέβη, έφυγα αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει μετά από τόσα χρόνια».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω».

«Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νόμου», ανέφερε για την πρώην σύντροφο του.

«Πήρα πτυχίο φιλοσοφικής στα 53 μου. Χρώσταγα για 30-40 χρονιά ένα μάθημα», κατέληξε.