Επίσημη πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη η θεατρική παράσταση ο «Θεός της Σφαγής» και η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε εκεί. Η Μυρτώ Αλικάκη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση μίλησε για το «τέρας» που μπορεί να κρύβει κανείς μέσα του και αποκάλυψε πως και η ίδια καμιά φορά μπορεί να φτάσει στα όριά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, όπου επιτέθηκε σε κάποιον, γιατί την έβγαλε εκτός εαυτού.

«Και στην παράστασή μας και στην αληθινή ζωή, καμιά φορά “Ο Θεός της Σφαγής” επικρατεί, όσο κι αν προσπαθούμε να είμαστε πολιτισμένοι και ευγενείς. Υπάρχουν καταστάσεις που μας υπερβαίνουν και βγαίνει το τέρας από μέσα μας. Εμένα πολύ δύσκολα μου συμβαίνει αυτό, φαντάζομαι ότι ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος ή κάτι σχετικό με τα παιδιά μου ή η τρομαχτική αδικία. Έχω νιώσει αδικημένη στην δουλειά» δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

Στην συνέχεια εξήγησε πως έχει βιώσει κι εκείνη ένα περιστατικό που την έβγαλε εκτός εαυτού: «Νομίζω ότι έχω επιτεθεί μια φορά στη ζωή μου. Προφανώς και δεν είμαι ένας άνθρωπος που επιτίθεται ή χειροδικεί, αλλά έχω νιώσει στη ζωή μου ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο. Δεν είναι κάτι στιγμές που μπορεί ο άλλος να σε τρελάνει; Αυτό μπορεί σταδιακά να σε βγάλει εκτός εαυτού. Δεν το έχω μετανιώσει. Βέβαια, δεν τον έστειλα και στο νοσοκομείο, εντάξει».