Σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, μίλησε για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της και τα περιστατικά που την στενοχώρησαν το τελευταίο διάστημα. Σ’ αυτό αναφέρθηκε ανοιχτά στις κρίσεις πανικού που επανεμφανίστηκαν και τα νέα συμπτώματα που έχει.

Ποια ήταν τα πρόσφατα γεγονότα που την κλόνισαν;

«Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Γιατί αυτή τη φορά πάλι οι πανικοί μου ξεκίνησαν; Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση- κλονίστηκα. Ο θάνατος της Φώφης με κλόνισε από πάρα πολλές μεριές Πρώτα απ’ όλα γιατί την ήξερα, από την άλλη ήταν η πλευρά της γυναίκας που έχει την ίδια ηλικία με την μαμά μου και η άλλη ήταν η πλευρά της γυναίκας που μοιάζει σε εμένα: ηλικιακά και ως ιδιότητα μητέρας. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο που παίρνει αγωγή για τους πανικούς του να τον πυροδοτήσουν» είπε, αρχικά, η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα ότι ο πατέρας μου δε με αναγνώρισε λόγω της άνοιας που έχει και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, ξεκίνησε αυτή η μικρή…ταχυκαρδία που έχω την νύχτα από τον πανικό. Πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Εκεί που κάθομαι. Έχω πάρα πολλά συμπτώματα που δεν είχα. Εννοείται πολύ κλάμα, ταχυπαλμία, βαθιά λύπη. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι» εξομολογήθηκε.