Στο πλατό της εκπομπής «Απλές Κουβέντες» του Open βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης το βράδυ της Δευτέρας και η συζήτηση έφτασε στα πρότυπα που περνάει η τηλεόραση. Ο καλλιτέχνης, έφερε ως παράδειγμα το reality του Alpha, «The Bachelor» και ο λόγος του ήταν αιχμηρός.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι πρότυπα είναι ότι εμφανίζεται στην τηλεόραση. Υπάρχουν πρότυπα αλλά δεν τα ψάχνουμε. Νομίζουμε ότι υπάρχει στη ζωή, ότι υπάρχει στην τηλεόραση ή στα social media» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Κατά του Bachelor ο Γιάννης Ζουγανέλης

The Bachelor στον Alpha

Την απορία του για το «Bachelor» και τις κοπέλες που συμμετέχουν σε αυτό και διεκδικούν τον Εργένη, εξέφρασε ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώ τόνισε πώς θα ένιωθε εκείνος, αν ήταν πατέρας κάποιας διαγωνιζόμενης.

«Πώς είναι δυνατόν οι κοπέλες που έχουν καλές προθέσεις να βλέπουν το The Bachelor; Να βλέπουν αυτήν την χυδαιότητα κι αυτό το εμπόριο σάρκας. Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί. Απορώ για τους γονείς τους, πάει σόι το βασίλειο. Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο που ενδεχομένως τον διεκδικείς και τον διεκδικεί και μία άλλη και μετά πάλι φιλί; Πού είναι οι φεμινίστριες; Να επαναστατήσουν και να πουν ότι προσβάλλεται η γυναικεία φύση με αυτό το πράγμα;» τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.