Τον είδαμε ως μοντέλο στην πασαρέλα του GNTM και φέτος ως χορευτής βρίσκεται στη σκηνή του Dancing with the Stars ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Happy Day του Alpha την Παρασκευή (05/11) κι έκανε μάλιστα και ένα μίνι μάθημα χορού στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δήλωσε ότι η συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων τον έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα σαν τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά κάποια άλλα χρειάζονται προσωπικό κηνύγι. Βέβαια, λόγω κορονοϊού ήταν περιορισμένες οι δουλειές πρόσθεσε.

Ανυπομονεί – όπως τόνισε – να φύγει έξω, έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Κίνα και λίγο στο Μιλάνο και αδημονεί να ξαναπάει Ευρώπη και να δοκιμάσει καινούργιες αγορές.

Ήθελε να μάθει – όπως υπογράμμισε – αν κατέχει τον χορό γι’ αυτό και συμμετέχει στο σόου χορού. Το ποδόσφαιρο τον βοήθησε στην χορευτική απόδοσή του, ως τερματοφύλακας που ήταν, λίγο στην ελαστικότητα και στον έλεγχο του σώματός του και το μόντελινγκ στις εκφράσεις.

Δεν έκρυψε ότι η Βίκυ Καγιά που παρουσιάζει το Dancing with the Stars και τον ξέρει από πέρσι από το GNTM του κάνει πολλά καλά σχόλια.

Και καθώς η συζήτηση πέρασε στα προσωπικά, δήλωσε ότι είναι τόσο απασχολημένος αυτή την περίοδο που δεν προλαβαίνει… να κάνει σχέση. «Σε αυτή τη φάση δεν μπορώ εγώ να προσφέρω σε μια σχέση αυτά που θα έπρεπε» είπε και αποκάλυψε ότι έχει κάνει μόνο μία μεγάλη σχέση στη ζωή του που κράτησε ένα χρόνο, όταν ηλικιακά ήταν μικρός. Από τότε ήταν έτσι η ζωή του που δεν υπήρχε σταθερότητα.

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή αν τον φλερτάρουν στα social media, η απάντηση ήταν θετική, ενώ δεν έκρυψε ότι «θα έβγαινα ραντεβού με κοπέλα που έχω γνωρίσει μέσω Instagram, το έχω κάνει μία φορά και βγήκε μια ωραία εμπειρία, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και ο καλύτερος να γνωρίσεις μια κοπέλα» τόνισε προσθέτοντας ότι προτιμάει τις face to face γνωριμίες.