Το «The 2night Show» της Τετάρτης (03/11) και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεψαν λίγο από τη λάμψη του Χόλυγουντ, αφού ο Έλληνας παρουσιαστής υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του τον διάσημο ηθοποιό Έρικ Ρόμπερτς, τον αδελφό της επίσης Χολυγουντιανής σταρ Τζούλια Ρόμπερτς. Τι συνδέει τον Αμερικανό σταρ με την Ελλάδα; Πώς είναι η σχέση του με την διάσημη παγκοσμίως αδελφή του, Τζούλια Ρόμπερτς; Αισθάνεται περήφανος για την κόρη του, Έμμα, η οποία είναι επίσης ηθοποιός και σταρ του Hollywood;

«Έχω παίξει σε πάνω από 100 ταινίες», δήλωσε στην αρχή και τόνισε ότι σταμάτησε να μετράει στις 75. «Έχω γυρίσει ταινίες σε όλον τον κόσμο. Εχω μια υπέροχη ζωή και είμαι ευγνώμων. Τα πρώτα 5 χρόνια της πορείας μου νόμιζα ότι ο κόσμος ήταν τυχερός που με γνώρισε, μετά το ξεπέρασα. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα και την γυναίκα μου» δήλωσε ο πασίγνωστος ηθοποιός και στη συνέχεια ανέφερε:.

Η σχέση του με την Ελλάδα

«Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα και χαίρομαι γι αυτό. Είχα έναν φίλο που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε ελληνικά. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είμαι φίλος μου”. Τα μόνα που ξέρω για την Ελλάδα είναι από τον φίλο μου τον Γιώργο. Έχω μια απίστευτη θέα από το μπαλκόνι μου που βλέπει το Αιγαίο πέλαγος. Σκέτος παράδεισος. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα όσο λατρεύω και τη γυναίκα μου. Είναι εκπληκτική» είπε ο Έρικ Ρόμπερτς και συνέχισε:

«η γυναίκα μου λέει ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί αν μάθει πόσο βαρετός είμαι. Έχω άλογα, αυτό κάνω μόνο ιππεύω και δουλεύω» είπε ο Έρικ Ρόμπερτς και κατέληξε: «κάθε μέρα μου έρχονται πολλά σενάρια, αν μου αρέσει η περίληψη που μου δίνουν οι βοηθοί μου τα διαβάζω ολόκληρα και κάνω τις ταινίες».

«Περνώντας τα χρόνια μου είναι πιο εύκολο να λέω το ναι. Μέχρι τώρα έχω γυρίσει μια σκηνή στην Ακρόπολη. Ο Άνθιμος είναι πολύ καλό παιδί και το ρίξαμε έξω χθες το βράδυ» τόνισε επίσης ο Έρικ Ρόμπερτς.

Ο Έρικ Ρόμπερτς μίλησε και για τη σχέση του με την αδερφή του Τζούλια Ρόμπερτς και εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που της έχει. «Εγώ βοήθησαν την Τζούλια να πάρει τον πρώτο της ρόλο και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια. Και η Έμμα έχει φυσικά το όνομα της οικογένειας οπότε ήταν ουσιαστικά σαν να την καλούσε ο χώρος. Την καλούσε να μπει και ήταν ωραίο αυτό. Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο, Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Τζούλια Ρόμπερτς. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα».

Όσο για τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς τσακωμένους υποστήριξε: «Αδέλφια είμαστε, είναι λογικό να τσακωνόμαστε κατά καιρούς. Η μόνη φορά που έχουμε παίξει μαζί ήταν στην πρώτη της ταινία που έπαιζε τη μικρή μου αδερφή. Παρεπιπτόντως δεν ήταν καθόλου καλή ταινία. Υπήρξαν κάμποσες φορές που συζητήθηκε αυτό, αλλά δεν ευόδωσε λόγω προγράμματος. Το θέμα δεν είναι να παίξουμε εγώ η αδερφή μου και η κόρη μου σε μια ταινία, το θέμα είναι να είναι η ιδανική για εμάς».

Την είσοδό του στο στούντιο έκανε και ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με την ιδιότητα του σκηνοθέτη, αλλά και του παραγωγού στη νέα του ταινία GreekJob, με πρωταγωνιστή τον Έρικ Ρόμπερτς.

Με ποιο τρόπο γνωρίστηκαν και πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία; Πότε αναμένεται να δούμε την ελληνική υπερπαραγωγή που έχει γυριστεί στην Ελλάδα, με προδιαγραφές Hollywood;

«Είναι παράδειγμα προς μίμηση ως επαγγελματίας. Είχα μια τρελή ιδέα να φτιάξω έναν ρόλο που θα τον παίξει ο Έρικ Ρόμπερτς, το είχα πει στη μητέρα μου και στον Κώστα Βουτσά και μου έλεγαν πώς θα τον φέρεις; Ο Έρικ είναι φίλος της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Τέλος, η παρέα μεγάλωσε με την παρουσία του Ρίκο Σιμονίνι, του διάσημου αμερικανού καρδιολόγου, που είναι και ηθοποιός, αλλά και παραγωγός.