Ντισαβαντάζ μοίρασε ο Ντίνος στο GNTM 4 αφού ήταν ο νικητής της τελευταίας δοκιμασίας. Ο Γιώργος Καράβας, στο επεισόδιο του GTNM το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, φώναξε τον παίκτη και του ζήτησε να μοιράσει τις εργατικές δουλειές στους συμπαίκτες του καθώς αυτό ήταν το concept της φωτογράφισης που θα ακολουθούσε.

Ο Ντίνος διάλεξε για τον εαυτό του το τσάπισμα. Στον Γιάννη και τον Στυλιανό έδωσε επίσης το τσάπισμα, θέλοντας να τους βοηθήσει.

Στην Κυβέλη, στη Μαρία και στον Κωνσταντίνο έδωσε το άπλωμα, ενώ το κουβάλημα, που ουσιαστικά ήταν και το ντεζαβαντάζ το έδωσε στον Ναπολέων θέλοντας να τον δυσκολέψει. Δεύτερη που επέλεξε ήταν η Ειρήνη την οποία αποκάλυψε στους κριτές ότι δε θεωρεί καλή παίκτρια. «Θα αφήσω την πορεία μου να μιλήσει», απάντησε η παίκτρια στον συμπαίκτη της. Το τρίτο ντισαβαντάζ έδωσε ο Ντίνος στον Αγγαίο, λέγοντας ότι θέλει να τον δοκιμάσει.

Στις Ολγα, Αγάπη και Μιλένα έδωσε το «σκούπισμα». 

Το ραντεβού των κριτών και των παικτών δόθηκε στη φύση, μια όμως φάνηκε να δυσκολεύεται λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Ο λόγος για την Ειρήνη η οποία είχε το κουβάλημα.

Το βάρος στους ώμους της παίκτριας φάνηκε να τη δυσκολεύει καθώς το ξύλο που ήταν κρεμασμένα τα καρπούζια, χτυπούσε στα κόκκαλα της με αποτέλεσμα να την αποσυντονίζει και αντί για ηρεμία, το πρόσωπο της «έβγαζε» πίεση. Αρκετές φορές, ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε να τη βοηθήσει καθώς το ξύλο έφευγε από τους ώμους της.

Η παίκτρια στο τέλος της δοκιμασίας ξέσπασε σε κλάματα, τόσο λόγω της πίεσης που ένιωσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης όσο και για την αμφιβολία που της δημιουργήθηκε πως μπορεί να μην έχει καλή λήψη.