Μία ακόμη αποχώρηση είχαμε στο «The Bachelor» και στην καθιερωμένη Τελετή των Ρόδων της Παρασκευής (29/10). Το επεισόδιο, ωστόσο, ήταν από την αρχή ως το τέλος μέσα στην… ίντριγκα, καθώς ο ανταγωνισμός για το ποια θα είναι τελικά η εκλεκτή που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά έχει φουντώσει ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Στο επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε τον Αλέξη Παππά να υποβάλλει σε μια ακόμη αθλητική δραστηριότητα τις υποψήφιες. Συγκεκριμένα, ο «Εργένης» του reality του Alpha, πήρε την Αθηνά New York, την Έλενα, τη Φένια και τη Τζωρτζίνα και πήγαν όλοι μαζί για αναρρίχηση.

Εκεί κι ενώ ο ίδιος ενθάρρυνε τις προσπάθειες των κοριτσιών η Αθηνά New York αποκάλεσε σαλαμάνδρα τη Φένια μπροστά στον Αλέξη Παππά κι η τελευταία δεν το πήρε καλά.

Νικήτριες της δοκιμασίας ήταν η Τζωρτζίνα και η Φένια, με την τελευταία να ξεχνάει το περιστατικό με την Έλληνο-Αμερικανίδα, καθώς ο «The Bachelor» την διάλεξε για το ατομικό ραντεβού. Εκεί ο «Εργένης» μεγαλόψυχος δεν της αρνήθηκε ένα φιλάκι που του ζήτησε.

Εκτός ελέγχου η Γιώτα που πλάνταξε στο κλάμα «Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου» και «Δεν είσαι ο Αλέξης που ήξερα»

Πλάνταξε η Γιώτα γιατί δεν υπήρξε ποτέ ψεύτρα στη ζωή της

Λίγο πριν την Τελετή των ρόδων και τη συνάντηση με τον Αλέξη Παππά, η Γιώτα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση και προχώρησε σ’ ένα ξέσπασμα δακρύων.

«Απλά έχω κουραστεί από κάποιες συμπεριφορές. Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου. Όχι, ρε φίλε, δεν μπορώ! Έχω κουραστεί ν’ ακούω τα ίδια πράγματα από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Εσείς νομίζετε ότι αυτά που λέτε, μπορεί εμένα να μην με επηρεάζουν αλλά έχω κουραστεί. Δεν μπορώ ρε φίλε. Ούτε μπορώ να υποκρίνομαι, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη στεναχώρια μου, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη χαρά μου, ούτε μπορώ να μετριάσω τα νεύρα μου. Δεν είμαι έτσι και δεν έχω μάθει έτσι» δήλωσε και συνέχισε:

«Κάποιες κοπέλες μπορεί να μην με γουστάρουν, πρόβλημα τους. Από τη στιγμή που εγώ δεν έχω κάνει κάτι σε αυτές, να μην μου αναφέρουν τον λόγο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γιώτα στις συμπαίκτριες της.

Ιζαμπέλα και Γιώτα πέρασαν στην επίθεση

Στο κοκτέιλ πάρτι τώρα πρώτα η Ιζαμπέλα εκνευρίστηκε με τον Αλέξη Παππά καθώς εκείνος δεν κλείνει τ’ αυτιά του στα όσα λένε οι συμπαίκτριές της για εκείνη περί αρχηγού και στρατηγού και όταν ο «Εργένης» της είπε ότι δεν μπορεί να μην λάβει υπόψη του τα όσα του αναφέρουν οι συμπαίκτριές της εκείνη σηκώθηκε από τον καναπέ, τον εγκατέλειψε κι εκείνος έτρεξε από πίσω της.

Η Γιώτα έπειτα, αισθάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει στην συμπεριφορά του Αλέξη Παππά και είναι απόμακρος. Έχει την υποψία ότι κάποιες από τις κοπέλες του «έχουν βάλει λόγια» και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απαίτησε εξηγήσεις, ζήτησε απαντήσεις και δεν δέχτηκε αντιρρήσεις. «Δεν είσαι ο Αλέξης που ήξερα» του είπε εκτός ελέγχου, μ’ εκείνον να εξομολογείται ότι όπως και να είναι η Γιώτα του αρέσει.

Η αποχώρηση

Και φτάνουμε στην Τελετή των ρόδων. Ο Αλέξης άρχισε να μοιράζει τα τριαντάφυλλα και από τις πρώτες που το πήραν ήταν η Αθηνά NY. Λαμβάνοντας όμως το πολύτιμο… ρόδο ζήτησε από τον «Εργένη» να χορέψουν επιτόπου όμως ο «Bachelor» την προσγείωσε απότομα λέγοντάς της ότι η στιγμή είναι ακατάλληλη.

Η Γιώτα τώρα πήρε το τριαντάφυλλό της κρατώντας του μούτρα.

Στο τέλος έμειναν η Τζωρτζίνα και η Νικόλ. Ο Αλέξης έδωσε το τελευταίο του τριαντάφυλλο στη Τζωρτζίνα αφήνοντας τη Νικόλ να ψελλίζει ότι δεν της έδωσε καμία ευκαιρία.

Η απόφαση αυτή συσπείρωσε ακόμα περισσότερο την ομάδα της Ιζαμπέλα και την ομάδα της Αθηνάς και πόλωσε το κλίμα δημιουργώντας δύο στρατόπεδα.

Η Άννα έβαλε τα κλάματα, η Αθηνά ΝΥ τα έβαλε πάλι με την «κακιά βασίλισσα Ιζαμπέλα» και η Ντίνα ένιωσε δικαίωση που έφυγε η Νικόλ.

Ο Αλέξης πάντως δήλωσε ότι του έλειπε το μαγικό στοιχείο και ότι η Νικόλ ήταν καλή για… φίλη, όχι για σχέση.