«Σκέφτηκα πως θέλω να μιλήσω στον κόσμο για τις πέντε συγκλονιστικές δεκαετίες που έχω ζήσει μέσα στο θέατρο, από το Πολυτεχνείο μέχρι τον κορονοϊό» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη αναφερομένη στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Το καινούργιο παιδί».

Σε ποια εποχή της ζωής της πιστεύει σήμερα ότι ήταν πλήρης; «Η εποχή που ήμουν με τον Μάριο. Η γεμάτη μου περίοδος ήταν μέχρις ότου έφυγε ο Μάριος. Πολλά χρόνια, υπέροχα χρόνια, δημιουργικά χρόνια. Όταν την έχασα αυτήν περίοδο έχασα λίγο και τον εαυτό μου, έπαθα κατάθλιψη. Πήγα αμέσως στο γιατρό, έκανα αυτογνωσία που με βοήθησε να καταλάβω τον εαυτό μου» είπε η ηθοποιός στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

Η διαφωνία για την συνέχεια της Ανέτ στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Κάτια Δανδουλάκη, επί δυο τηλεοπτικές σεζόν συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες» ως Ανέτ Ρουσσώ, αδελφή του Δούκα Σεβαστού. Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών», η Ανέτ Ρουσσώ αυτοκτόνησε πίνοντας το ίδιο δηλητήριο που έδωσε ο αδερφός της στον Σωκράτη Θέμελη, σε μια ύστατη προσπάθεια να τον νουθετήσει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηθοποιός, της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στα πρώτα επεισόδιο του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.

«Μου έγινε μια πρόταση να είμαι στην αρχή του τρίτου κύκλου και δεν συμφωνήσαμε στον τρόπο που έβλεπε την Ανέτ για τους τρεις πρώτους μήνες και συμφωνήσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν να φύγω στο τέλος του χρόνου εκείνου με έναν άλλον τρόπο που είναι και εξαιρετικός νομίζω, από την άλλη εκδοχή που θα έμενα άλλους τρεις μήνες και θα πήγαινε κάπου αλλού το πράγμα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Η Ανέτ θα έφευγε με άνοια. Οπότε, επειδή είχα στήσει όλο τον ρόλο πάνω στο πνεύμα της Ανέτ και στον τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων, θα ήταν σαν να μου έφευγε ο ρόλος μέσα από τα χέρια μου. Επειδή είχα ζήσει και την μητέρα μου 13 χρόνια, δεν έβλεπα πώς θα μπορούσα να προσφέρω κάτι σε αυτή την εκδοχή».