Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος, όπου μίλησε για τη δικαστική του περιπέτεια, μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του, τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της μόδας, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του, που εμφανίστηκε στην σειρά «Ήλιος».

«Έχασα το σπίτι μου σε πλειστηριασμό, απλά είμαστε ακόμα σε ένδικο αγώνα. Το 2013 έγινε ένας πλειστηριασμός, κατ’ εμέ παράλογος, περί της πρώτης κατοικίας. Έπεισαν τον δικαστή ότι εγώ μένω στο κομμωτήριο και ότι αυτό το σπίτι δεν είναι η πρώτη μου κατοικία, που ήταν το μοναδικό μου σπίτι και πατρικό μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ο δικαστής για “χ” λόγους είπε ότι δεν είναι, κατοχύρωσε τον πλειστηριασμό, έφυγε το σπίτι. Αποδείξαμε μετά ότι δεν μένω στο κομμωτήριο, αλλά επέμεναν ότι δεν είναι αυτή η πρώτη μου κατοικία, αλλά δεν ξέρουν και πού είναι η πρώτη μου κατοικία» τόνισε o πρώην Ολυμπιονίκης, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, απάντησε:

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις, συνοδευόμενες με ανταλλάγματα. Σε επίπεδο του αν έρθεις μαζί μου θα έκανα Αρμάνι στη Νέα Υόρκη, κάτι τέτοιο θα έκανα» αποκάλυψε και στη συνέχεια μίλησε για την 5χρονη κόρη του την Αρμονία και τη συμμετοχή της στην σειρά «Ήλιος»

«Δεν το γνωρίζω αν έχει ταλέντο, είναι πολύ μικρή ακόμη. Μέσω ενός πρακτορείου την είδαν και την κάλεσαν και την πήραν. Εμένα απλά μου ήρθε μια ενημέρωση ότι θα παίξει σε κάποια επεισόδια της σειράς «Ήλιος» τοποθετήθηκε και αναφορικά στα τηλεοπτικά που ακούγεται ότι θα κάνει ο ίδιος ανέφερε:

Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, Είναι θετικά τα σχόλια, έχουμε συμφωνήσει για το τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει. Αλλά κατά 80% με 90% ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε», κατέληξε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.