Ακόμα μια τελετή των ρόδων έλαβε χώρα στο επεισόδιο της Παρασκευής του «The Bachelor», το οποίο προβάλλεται από το κανάλι του Alpha. Μια κοπέλα δεν κατάφερε να έρθει κοντά στον Αλέξη Παππά για να κερδίσει την καρδιά του και αποχώρησε από τη βίλα, αφού δεν έλαβε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Ο «The Bachelor» άρχισε να μοιράζει τα ρόδα του και στο τέλος οι δύο παίκτριες που έμειναν ήταν η Φένια και η Νατάσα. Τελικά η παίκτρια, για την οποία το όνειρο της διεκδίκησης του «Εργένη» έλαβε τέλος ήταν η Νατάσα, η οποία πριν αποχωρήσει του πρότεινε και την μελλοντική του… νύφη.

«Αλέξη μου, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. Εύχομαι από όλες τις κοπέλες να διαλέξεις την Ιζαμπέλα» τόνισε με την συμπαίκτριά της να ξεσπάει σε δάκρυα. «Είναι τιμή μου που η Νατάσα είπε μπροστά σε όλες ότι θέλει εγώ να είμαι αυτή που θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη. Είναι κάτι πραγματικά που δεν περίμενα, άσχετα που ήξερα ότι η Νατάσα με πιστεύει πολύ» δήλωσε από τη μεριά της η Ιζαμπέλα..

Της τελετής των Ρόδων προηγήθηκε το καθιερωμένο κοκτέιλ πάρτι, με τους δεδομένους πια τσακωμούς – αυτή τη φορά Νικόλ και Ιζαμπέλα ήρθαν σε αντιπαράθεση -, αλλά και τα συνηθισμένα καμώματα και τερτίπια των κοριτσιών να λάβουν την προσοχή του Αλέξη Παππά, όπως και ένα φιλί του. Σ΄ αυτή την ατμόσφαιρα η γνωστή για τις χορευτικές της ικανότητες Αθηνά New York έβαλε φωτιά στον «Εργένη» με το τσιφτετέλι της.

Η δοκιμασία της ειλικρίνειας

Η μέρα περιλάμβανε και ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά, στο οποίο ο «Bachelor» θέλησε ν΄ ανακαλύψει τον βαθμό ειλικρίνειας που χαρακτηρίζει την κάθε κοπέλα.

Παρέα με τον Γιώργο Σατσίδη υπέβαλε την Άννα, τη Γιώτα, την Αθηνά, την Αθηνά New York, την Ντίνα, τη Νικόλ και τη Σταύη σε μία δοκιμασία για να καταλάβει ποιες υποψήφιες δεν είναι και τόσο ειλικρινείς όσο ισχυρίζονται.

Τα κορίτσια επιδόθηκαν σε ένα «πινγκ πονγκ» με λεκτικά… βέλη, με τη Γιώτα να λέει ξεκάθαρα πως η Αθηνά πλησιάζει τις κοπέλες με δόλο ώστε να μαθαίνει τα πάντα και την κατηγόρησε κατάμουτρα για διπροσωπία. Κι άλλες, όμως, άρχισαν να βγάζουν τα… φτυάρια τους και να κουτσομπολεύουν τις υπόλοιπες.

Η σειρά κατάταξης των κοριτσιών, μάλιστα ξάφνιασε τον εργένη.

«Η σειρά δεν είναι αυτή που περίμενα» είπε.

Η Γιώτα και τα «θέλω» της

Η Γιώτα και η Αθηνά New York ήταν αυτές που από την δοκιμασία της ειλικρίνειας προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, στην οποία παρέθεσαν στον Αλέξη Παππά τα «θέλω» τους από μία σχέση.

Ένα ολόκληρο… κατεβατό από χατίρια από το σύντροφό της ονόμασε η Γιώτα, όπως το να διαλέγει μόνο εκείνη ταινίες, ενώ να βγάζει τον σκύλο της έξω νωρίς το πρωί και να πετάει εκείνος τα σκουπίδια γιατί εκείνη σιχαίνεται, με τον Αλέξη Παππά να την ακούει υπομονετικός, αλλά στο τέλος να της υπόσχεται πως οι επιθυμίες της θα είναι γι’ αυτόν διαταγές.