Νέα δεδομένα έρχονται να ταράξουν το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha που θα προβληθεί στις 21:00.

Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ πως αποφάσισε να μιλήσει στον Μαθιό γι’ αυτούς.

Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της.

Η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία ενώ η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την «άγνωστη» ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της.

Στο 25ο επεισόδιο της σειράς που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές μπροστά από τη μικρή οθόνη από Δευτέρα έως Πέμπτη που προβάλλεται στις 21:00 ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ.

Σασμός: Η συζήτηση της Καλλιόπης με τη Βασιλική και οι εξηγήσεις που ζητά ο Μαθιός

Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά από τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο.

Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα.

Δείτε το sneak preview

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.