Μετά το make over των παικτών του GNTM 4, ήρθε η στιγμή για άλλη μια επαγγελματική φωτογράφιση ώστε να δουν οι κριτές αλλά και να συνειδητοποιήσουν οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι αν έχουν «κάνει δική τους» τη νέα τους εμφάνιση.

Λίγο πριν μεταφερθούν μπροστά στον φωτογράφο, οι παίκτες συζητούσαν το make over με ορισμένους να τονίζουν πως ο Βασίλης δεν ενθουσιάστηκε με την αλλαγή του αν και δήλωσε το αντίθετο.

Ο Θάνος δεν άφησε την ευκαιρία να φύγει και ανέφερε: «Μπορώ να μην το σχολιάσω και να είμαι ουδέτερος; Δεν είμαι ακόμα σίγουρος, απλά έμαθα πως είπε κάποια πράγματα που δεν τα γουστάρω. Έχει ειπωθεί ξανά κι είναι προσωπικό. Με λέει ψεύτη κι ότι δεν μου άρεσε η αλλαγή ενώ και στον ίδιο δεν άρεσε στην αρχή και μετά το συνειδητοποίησε. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πεις άσχημα πράγματα. Θα μάθω και θα το πω πρώτα σε αυτόν. Όντως θα του μιλήσω και θα του πω ρε bro τι ζόρι τραβάς μαζί μου; Να το λύσουμε πολύ φιλικά, δεν έχω πρόβλημα».

Φωτογράφιση polaroid γεμάτη συναίσθημα

O coach του διαγωνισμού μόδας, Γιώργος Καράβας έχοντας στο πλευρό του, τον γνωστό φωτογράφο, Πάνο Γιαννακόπουλο τους ενημερώνει για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Τα μοντέλα φάνηκαν να ευχαριστιούνται την συγκεκριμένη δοκιμασία και θεώρησαν πως έδωσαν το πολυπόθητο «κλικ».