Στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι την ηθοποιό με αφορμή τον μονόλογο «Το καινούργιο παιδί» που θα παρουσιάσει.

Η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία την περσινή σεζόν συμμετείχε ως Ανέτ Ρουσώ στις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε πως τη φετινή σεζόν δεν έχει προλάβει να δει την σειρά και πως όταν έφυγε από αυτή δεν χαιρέτησε τους συναδέλφους της.

«Δεν έχω προλάβει να δω τις Άγριες Μέλισσες στον τρίτο τους κύκλο. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος έχω μια μελαγχολία τη στιγμή που φεύγω. Δεν αντέχω τους αποχωρισμούς. Για αυτό και δεν χαιρέτησα τα παιδιά ποτέ σαν να επρόκειτο να μην τους ξαναδώ» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Λένε ότι όποιος αγαπάει πολύ τα παιδιά, δεν κάνει δικά του»

Η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Έχασα τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους σχεδόν όλους μαζί και μετά ευτυχώς, επειδή πάντα ήμουν άνθρωπος αγκαλίτσας, βρήκα την συγκίνηση πια στους φίλους μου».

«Δεν έκανα παιδιά και μου το έλεγε η μαμά μου. «Μην τα αγαπάς τόσο πολύ, δεν θα κάνεις». Τι ήταν να μου το λέει;» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Λένε ότι όποιος αγαπάει πολύ τα παιδιά, δεν κάνει δικά του».

Σε ότι αφορά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν απέχει από την τηλεόραση, η Κάτια Δανδουλάκη τόνισε πως αν και λατρεύει την τηλεόραση περιμένει να εμφανιστεί κάτι εξαιρετικά καλό.