Για τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά του Alpha «Σασμός» και όπως τόνισε θα είναι πολλές μίλησε ο Σπύρος Πετρουλάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης. «Θα υπάρξουν δολοφονίες, έρωτες, έρωτες που χαλάνε, θα υπάρξει φυγή… Θα γίνουν πολλά, στην εξέλιξη της ιστορίας του Σασμού» αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός».

Ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη σειρά του Alpha που τερματίζει πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς έγραψε το εν λόγω μυθιστόρημα.

«Είχαμε βεντέτα στην οικογένεια μου, εξ’ ου κι έγραψα τον ”Σασμό”. Είναι σα να έγραφα όλη μου τη ζωή αυτό το βιβλίο. Στην οικογένειά μου είχαμε, παλιά, μία βεντέτα η οποία με την πάροδο των χρόνων έσβησε. Έτσι ασχολήθηκα με αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Με το καλό» είπε στην κάμερα του «Happy Day» και την ‘Ολγα Λαφαζάνη.

Τι είπε για τα spoiler που διαβάζουμε για τη σειρά

«Υπάρχουν αλήθειες στα spoiler αλλά και πολλές υπερβολές που μας κάνουν να γελάμε, αφού γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην ιστορία…. Όλα τα σημαντικά γεγονότα του βιβλίου θα τα δουν οι τηλεθεατές. Αλλά… Στο βιβλίο δεν είχα γράψει για έναν ισχυρό έρωτα, όπως υπάρχει στη σειρά» δήλωσε.

«Τους μυθιστορηματικούς ήρωες, ενσαρκώνουν στην μικρή οθόνη ηθοποιοί και θεωρώ ότι υπάρχει ταύτιση των ηθοποιών με τους χαρακτήρες. Ο κόσμος που έχει διαβάσει το βιβλίο μου μου λέει ότι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν διαφορετικούς τους χαρακτήρες, από αυτούς που βλέπουν στην τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

«Ο Γιάννης Κότσιρας ήλθε και τραγούδησε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου και μας είπε ότι είναι γουρλής. Έγραψε τους στίχους κι ερμήνευσε το τραγούδι της σειράς Σασμός, σε μουσική Νίκου Τερζή» δήλωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

«Ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος επέλεξε να τραγουδήσω τον ”Ερωτόκριτο” στην πρώτη ερωτική σκηνή Αστέρη- Αργυρώς. Είχα τρακ και περηφάνεια» καταλήγει ο Σπύρος Πετρουλάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.