Μεγάλη ανατροπή έφερε το βέτο που κέρδισε η Ευδοκία μετά το αγώνισμα ασυλίας στο Big Brother 2. Η παίκτρια που αμφισβητείται περισσότερο από κάθε άλλη αλλά έχει το κοινό με το μέρος της κατάφερε να κερδίσει σε ένα παιχνίδι με στόχο κουβάδες και άρα το βέτο το οποίο χρησιμοποίησε για να αποφύγει η ίδια τη βάσανο της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού!

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, η Ευδοκία Τσαγκλή, η Μαίρη Βαρσάμη, η Ανχελίτα κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς κι οι συζητήσεις για τα αποτελέσματα φούντωσαν μέσα στο σπίτι. Η ανατροπή ήρθε, όταν το βέτο κέρδισε η Ευδοκία για δεύτερη φορά κι έτσι σώθηκε από την δοκιμασία αποχώρησης.

Όπως ανακοίνωσε ο Big Brother, στην θέση της Ευδοκίας θα μπoύνε ο Στηβ Μιλάτος, η Σύλια Καραμολέγκου κι ο Ισίδωρος Δούνης, οι οποίοι ήταν επόμενοι παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους κι ισοβάθμισαν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.