Καζάνι που βράζει θυμίζει το σπίτι του Big Brother 2 καθώς πλέον οι παίκτες έχουν ξεκάθαρα χωριστεί σε ομάδες και κινούνται ή ψηφίζουν με βάση αυτό. Ο Παναγιώτης Πέτσας προσπαθεί ακόμα να βρει τους λόγους για τους οποίους ψηφίστηκε τόσο ο ίδιος όσο και το ταίρι του, η Ανχελίτα.

Υπαίτιο θεωρεί τονΝίκος Τακλή, με τον οποίον δεν έχουν και τις πιο θερμές σχέσεις:

«Η Μαίρη τον υπερασπίστηκε γιατί θέλει τηλεθέαση. Πώς βρεθήκαμε εμείς προτεινόμενοι; Μην μας περνούν για βλάκες, ήταν στημένο… Ο Νίκος αποδεικνύεται πως είναι επικίνδυνος παίκτης γιατί θεωρώ ότι αν βάλει έναν στόχο, θέλει να τον συνθλίψει. Σίγουρα ψήφισε εμένα και την Ανχελίτα γιατί είτε θέλει να χάσω την ψυχολογία μου είτε την θέση μου στο σπίτι. Δεν ξέρω γιατί τα έχει βάλει τόσο μαζί μου. Το έχει πάει πολύ στρατηγικά αλλά εγώ δεν θα πέσω τόσο. Έχω παλέψει πολύ για να είμαι στο επίπεδό μου με την ευγένεια και τον σεβασμό και τον περιμένω κάποια στιγμή να τα πούμε στα ίσα» είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.