Μετά το τέλος της πρώτης επαγγελματικής φωτογράφισης η οποία και «έδειξε» ποιοι είναι οι 20 παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του GNTM 4, τα υποψήφια μοντέλα πήραν τις βαλίτσες, «φόρεσαν» τα πιο ωραία τους χαμόγελα και με ευδιαθεσία περίμεναν να δουν τη βίλα που θα τους φιλοξενήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι παίκτες μπήκαν στο van που θα τους οδηγούσε στην υπερπολυτελή βίλα όμως τελικά τα υποψήφια μοντέλα αντίκρισαν έναν… στρατώνα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του GNTM βρέθηκαν σε ένα loft το οποίο είχε διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει στρατώνα και θα αποτελεί το ησυχαστήρια των μοντέλων.

Βέβαια, αντικρίζοντας την συγκεκριμένη τοποθεσία, οι διαγωνιζόμενοι «πάγωσαν» και απογοητεύθηκαν καθώς περίμεναν να δουν τη βίλα και όχι έναν… στρατώνα.

Πιο απογοητευμένη ένιωσε η Κυβέλη, η οποία είπε ότι δεν ξέρει αν μπορεί να μείνει σε τέτοιες συνθήκες. Ο Γιώργος Καράβας είπε χαρακτηριστικά στους διαγωνιζόμενους: «Βλέπω φάτσες γεμάτες απορία, που κοιτούν δεξιά κι αριστερά. Καλώς ήρθατε στο σπίτι του GNTM 4. Φέτος δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο για να σας παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις. Θα δείτε ότι δεν λείπει τίποτα. Αυτή η επιλογή έγινε με γνώμονα τον ρεαλισμό στον χώρο της μόδας. Καλές οι βίλες αλλά αυτές δεν είναι μέσα στην καθημερινότητά μας».

Βέβαια, η συγκεκριμένη τοποθεσία αποτελεί προσωρινή διαμονή για τους παίκτες και μετά την πρώτη αποχώρηση θα μεταφερθούν στη βίλα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.