«Το Mega είναι το σπίτι όλων μας. Έχουν περάσει από Mega οι πάντες. Ηθοποιοί, δημιουργοί, σκηνοθέτες. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας που αναβιώνει το Mega» ανέφερε αρχικά η Κοραλία Καράντη η οποία πρωταγωνιστεί στη καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Το Αύριο μας ανήκει».

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σχολίασε τον αισιόδοξο τίτλο της σειράς λέγοντας πως «σε γεμίζει θετική ενέργεια και διάθεση». Η Κοραλία Καράντη δέχθηκε να συμμετάσχει στην σειρά, γιατί όπως είπε, αυτή θα προβάλλονταν στο Mega.

«Το Mega στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία. Δεν κάνει reality. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το υπογραμμίζουμε» τόνισε.

«Πέρασε μια μεγάλη εποχή που η τηλεόραση ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι. Δεν γινόντουσαν ελληνικά σήριαλ. Υπήρχαν μόνο τούρκικα σήριαλ και reality. Είναι η εποχή που η Κύπρος μας έδωσε βήμα. Και πρέπει να το αναγνωρίζουμε αυτό» σημείωσε.

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά, ανέφερε, ότι υποδύεται μια γιατρό, η οποία χείρεψε και μεγάλωσε μόνη της δύο κόρες της. «Είναι μια γυναίκα με εσωτερική ισορροπία και σοφία. Δεν είναι χειριστική. Είναι ένας άνιρωπος που τον θέλεις για φίλο. Αλλά κάνει τα λάθη της. Το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχει ευρωπαϊκό αέρα».

Ακόμα, η Κοραλία Καράντη σχολίασε το πως ασχολήθηκε με την υποκριτική. «Όταν βρίσκεσαι μέσα σε καλλιτεχνικό χώρο, είναι δύσκολο να αποφύγεις τον επηρεασμό» είπε, ενώ τόνισε ότι έκανε ότι μπορούσε για να μην ακολουθήσει ο γιος της τον ίδιο κλάδο με αυτή. «Είναι ένας δρόμος σπαρμένος με αγκάθια. Χρειάζεται να έχεις δέρμα από ατσάλι για να αντέξεις» υπογράμμισε.