Ο Δημήτρης Λάλος εξομολογείται στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη τόσο για τον ρόλο του στην ερωτική δραματική σειρά «Σασμός» που καθημερινά σημειώνει πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης όσο και για τον ρόλο του μπαμπά, αφού έχει μία τετράχρονη κόρη.

Ο Μαθιός είναι απρόσιτος, τύπος που δεν μπορεί κάποιος να τον ψυχολογήσει εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του. «Με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Να είναι ο χαρακτήρας άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος. Να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και θετικότητα μέσα του», λέει ο Δημήτρης Λάλος, αναφερόμενος στο γιατί είπε το «ναι» στο ρόλο του Μαθιού, αφού ο ήρωας συνδυάζει τα παραπάνω.

Παραδέχεται ότι έχει πει κάποια «όχι» στην τηλεόραση αφού «θέλω αυτό που δημιουργώ να έχει μία ποιότητα όχι μόνο για μένα αλλά και γι αυτό που υπηρετώ, την τέχνη». Τα χρήματα… «παίζουν μεγάλο ρόλο. Αλλά να κάνεις πράγματα που συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις».

Μιλώντας για την τετράχρονη κόρη του υπογραμμίζει: «Η σχέση μας είναι καταπληκτική. Από την πρώτη στιγμή γεννήθηκε είμαι πολύ ενεργός. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της. Να της μαθαίνω πράγματα, να μεγαλώνουμε μαζί. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους». Και… «θεωρεί ότι είναι πολύ φυσιολογικό να σταματούν τους γονείς της για μία φωτογραφία, όπως έκαναν οι περαστικοί το καλοκαίρι. Δε νομίζω ότι της κάνει εντύπωση». Η σύζυγός της Έλενα Μαυρίδου είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός. «Με τη σύζυγό μου τα συζητάω όλα. Με βοηθάει, με καθοδηγεί στη ζωή» καταλήγει ο Δημήτρης Λάλος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.