Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ορφέας Αυγουστίδης το πρωί της Τρίτης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να πει «ναι» στον «Σασμό» του Alpha αλλά και γιατί δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε reality.

Συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας για τους λόγους που είπε το «ναι» στον «Σασμό» τόνισε πως «σε αυτή τη συνθήκη στους λόγους του “ναι” ήταν το καστ, ήταν η στιγμή. Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει».

«Το κομμάτι της συνεργασίας με τη μαμά μου έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη» παραδέχθηκε, ακόμα, ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση να συμμετέχει σε reality, ο Ορφέας Αυγουστίδης απάντησε θετικά ενώ εξήγησε γιατί αρνήθηκε, αφού όπως είπε: «Δεν θα μπορούσα να στηρίξω τόση έκθεση για χάρη του παιχνιδιού».

Όσο αφορά στην αγαπημένη του σύντροφο, δήλωσε πως «γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ. Αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή».