Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 20:00 η νέα οικογενειακή κωμική σειρά του Alpha, «Άσε μας ρε μαμά» με πρωταγωνίστρια την Παναγιώτα Βλαντή.

Η νιόπαντρη ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για τη Ρωξάνη Ταβουλαρέα, την ηρωϊδα που υποδύεται στη σειρά, αλλά και για τον γάμο της που έγινε στην Ύδρα, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

«Ηθελα να ζήσω τη στιγμή καλύτερα. Ούτε σε συγγενείς δεν το είχαμε πει» τόνισε. Και πρόσθεσε ότι με τον σύζυγό της είναι ζευγάρι από το 2018, ότι, αν και εκείνος δεν είναι του χώρου, του αρέσει που εκείνη δουλεύει, δεν γκρινιάζει  για τη δουλειά της και δεν είναι κτητικός.

Μιλώντας για το «Άσε μας ρε μαμά», υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια «πολύ ωραία, δροσερή κομεντί, με χιούμορ αλλά και με συναίσθημα. Γλυκόπικρη. Θα γελάσει ο τηλεθεατής αλλά και θα συγκινηθεί. Υπάρχει πολύ γρήγορη πλοκή,  αιφνιδιασμός, ευτράπελα, ενώ τονίζει τη δεύτερη ευκαιρία που δικαιούνται να έχουν όλοι οι άνθρωποι. Θα ταυτιστούν μαζί της όλες οι ηλικίες».

Για τον ρόλο της ανέφερε ότι η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής «Family Bonding» σε κανάλι της ομογένειας στην Αμερική, καταστρέφεται από τη…μισητή πεθερά της κι αναγκάζεται να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα έχοντας χάσει φήμη, δόξα και χρήματα. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, τα παιδιά της, που διευθύνουν την κατασκευαστική εταιρεία του μακαρίτη του πατέρα τους, βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έστησε εναντίον τους ο Θωμάς Παπαπέτρου. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Δημήτρης, ο μεγάλος έρωτας της Ρωξάνης, είναι ήδη πέντε χρόνια σε σχέση, με την καλύτερή της φίλη την Έλλη, κάτι που και οι δυο απέφυγαν τεχνηέντως  να της πουν.

Τι θα δούμε απόψε  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα παρουσιάζει την επιτυχημένη της εκπομπή «Family Bonding»,  σε κανάλι της ομογένειας στην Αμερική. Οι συνεργάτες της, προκειμένου να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά της, φέρνουν καλεσμένη τη…μισητή πεθερά της από την Ελλάδα. Μετά από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπολύει εναντίον της στον αέρα της εκπομπής η «πεθερούλα» της, αλλά και την πλεκτάνη της αρχισυντάκτριάς της, το συμβόλαιό της ακυρώνεται κι αναγκάζεται να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα έχοντας χάσει φήμη, δόξα και χρήματα. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, τα παιδιά της, που διευθύνουν την κατασκευαστική εταιρεία του μακαρίτη του πατέρα τους, βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έστησε εναντίον τους ο Θωμάς Παπαπέτρου. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Δημήτρης, ο μεγάλος έρωτας της Ρωξάνης,