Η Γιώτα Μυλωνά δεν άντεξε τον εγκλεισμό στο σπίτι του Big Brother και τελικά, όπως άλλωστε η ίδια είχε προαναγγείλει, αποχώρησε από το σπίτι του. Η πρώην πλέον παίκτρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για τους συμπαίκτες της και τον λόγο που απομακρύνθηκε από τον «κουμπάρο» της, Κώστα.

«Το Big Brother είναι κάτι που το είχα δει πολύ παλιά, πέρσι είδα πολύ λίγο, δεν το μελέτησα όπως κάποιοι άλλοι, μου δώθηκε η ευκαιρία, την άρπαξα, αν δεν το έκανα θα μου έμενε απωθημένο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τα παιδιά έδειξαν τις προθέσεις τους και με έρωτα και με καυγάδες. Ο Κώστας είναι ο πρώτος άνθρωπος που ήρθα πολύ κοντά στο παιχνίδι, ήμουν η πρώτη που έκανε κουμπάρα, αλλά το τελευταίο διάστημα κατέληξε να είναι άλλη η κουμπάρα του. Δεν απομακρυνθήκαμε τελείως, απλά το είχα πει και στον Κώστα ότι επειδή και αυτός είναι πολύ έντονος, όταν θα είχε ένα πραγματικό πρόβλημα θα ήμουν εκεί γι αυτόν. Για τα άλλα που δεν είναι σημαντικά για εμένα, υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που ήθελαν τηλεοπτικό χρόνο».

Τέλος, όσον αφορά στο ποιους θέλει να δει και ποιους όχι στον τελικό, απάντησε: «Θα ήθελα να δω τον Στέφανο γιατί είναι ψυχάρα. Ο Κώστας πιστεύω ότι θα μείνει γιατί είναι μορφή και τον Νίκο που λένε ότι δεν μιλάει, αλλά μιλάει μια χαρά και αυτά που λέει είναι όσα πρέπει να πει. Ο Στην είναι πολύ ανταγωνιστικός οπότε θα παλέψει για να μείνει μέχρι το τέλος. Δεν θα ήθελα να δω τη Σύλια στον τελικό γιατί είναι τηλεοπτική και με την Ευδοκία έχω πολλές απορίες, δεν ξέρω τι ισχύει από την όλη αυτή αγάπη με όλους. Ο Πέτσας έχει βγει ένα πολύ ωραίο τυπάκι αν και δεν το περίμενα. Δεν θέλω να δω τον Ισίδωρο, γιατί του έχω πει ότι τα μάτια του λένε πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δείχνει».