Μία αποχώρηση που είχε προαναγγελθεί και ουσιαστικά αρκετοί περίμεναν στο Big Brother 2, έγινε απόψε στο Big Brother 2 αφού η Γιώτα Μυλωνά έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Λοιπόν μετά από αρκετή κι όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχωρήσω από το σπίτι σου Big Brother με τους πολύ διαφορετικούς από εμένα ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ και κάποιες ψυχές και μυαλά δεν περιορίζονται σε τοίχους, πόσο μάλλον και με διαφορετικούς ανθρώπους. Μάλλον δεν είμαι τόσο κοινωνικός άνθρωπος και γουστάρω την μοναχικότητά μου. Εδώ μέσα δεν μπορώ να την έχω, όπως θα ήθελα. Ήταν ένα μικρό κι όμορφο ταξίδι και δοκίμασα τα όριά μου. Προσπάθησα να μην βγει ο χειρότερος εαυτός μου προς τα έξω» τόνισε και πρόσθεσε:

«Για να μην χάσω τον έλεγχό μου, αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν, όπως μπορούν, είτε είναι αληθινοί είτε όχι γιατί εγώ όλο αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου για να φαίνομαι καλή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.