Ο Ant1 πραγματοποίησε την παρουσίαση του προγράμματος του για την σεζόν 2021-2022 το μεσημέρι της Τετάρτης και οι ευχάριστες εκπλήξεις δια στόματος του Chief Content Officer του σταθμού, Τζώρτζη Ποφάντη ήταν πολλές.

Από την Σοφία Πελεκάνου

Μπορεί το νέο πρόγραμμα του σταθμού να είναι «χτισμένο» με σειρές και reality, όμως ο Ant1 επενδύει και στον ελληνικό κινηματογράφο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Ποφάντης ο Ant1 απέκτησε τα δικαιώματα και θα προβάλλει της πολυσυζητημένης ταινίας «ο Άνθρωπος του Θεού» και εντάχθηκε ως παραγωγός στη διεθνή υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

Ο Άνθρωπος του Θεού

Η ταινία «ο Άνθρωπος του Θεού» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες και ήδη έχει προκαλέσει συζήτηση.

Η ταινία είναι αφιερωμένη στη ζωή και τα έργα του Αγίου Νεκταρίου και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Άρης Σερβετάλης ο οποίος συναντιέται κινηματογραφικά με τον Ρώσο Alexander Petrov και τον Mickey Rourke.

Το καστ της ταινίας η οποία έχει την υπογραφή της Γέλενα Πόποβιτς, συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης.

Σμύρνη μου Αγαπημένη

Εκτός από τον «Άνθρωπο του Θεού» ο Ant1 θα προβάλλει και την ταινία που φέρει την υπογραφή της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021. Η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του Ant1 θα προβληθεί από τον σταθμό μετά τον Γενάρη του 2022.