Για την πιθανότητα να υπάρξουν αλλαγές στον ρόλο του ως παπα-Γρηγόρης στις Άγριες Μέλισσες τώρα που η σειρά μπαίνει στην περίοδο της χούντας, μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv».

Πώς θα δούμε τον παπα-Γρηγόρη στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς;

«Μπαίνοντας στην περίοδο της δικτατορίας, όλα αλλάζουν. Ο παπα-Γρηγόρης, ωστόσο, δεν θα χάσει την αυθεντικότητά που τον διακρίνει. Θα μπουν νέοι ρόλοι στην σειρά, που σημαίνει ότι με έναν τρόπο διαφοροποιούνται πολύ οι «Μέλισσες». Ο παπάς δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του. Υπερασπίζεται το χωριό. Θα στέκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του τόπου του. Έχει αξίες. Όποια πολιτική συνθήκη και να επικρατεί, εκείνος δεν εγκαταλείπει τους συγχωριανούς του. Είναι με το δίκαιο. Τώρα, αν οι συγγραφείς τον οδηγήσουν αλλού για κάποιους λόγους, όπως π.χ. να παραστήσει τον κακό με απώτερο σκοπό να υπερασπιστεί το χωριό του, ειλικρινά δεν το ξέρω. Πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει αν είναι ο παπάς που όλοι αγαπήσαμε.

Εσύ τι έχεις αγαπήσει σε αυτόν τον ρόλο;

Είναι ο παπάς που θα ήθελα να είχα πάντα απέναντί μου. Είναι δίκαιος. Αν δει κάτι στραβό θα το πει, θα σηκώσει την φωνή, ακόμα και το χέρι του αν χρειαστεί για να επιβάλει την τάξη. Είναι ο ιερέας που πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να ήμαστε στην ενορία του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.