Ένα απαράδεκτο σχόλιο για τον Νίκο Χαρδαλιά, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, το οποίο προκάλεσε το ξέσπασμα της κόρης του, σχολιάστηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not».

«Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Καμιά φορά σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο… Πού τελειώνει η ανθρωπιά, πού ξεκινάει η πλάκα, πού είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;», τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί “άρρωστοι” και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία».

«Θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας» ήταν η απάντηση που είχε δώσει η Ιωάννα Χαρδαλιά, σε σχολιαστή ο οποίος ανέφερε «Να και ένα ευχάριστο, άντε καλά ξεκουμπίδια».

«Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας» τόνισε η Ιωάννα Χαρδαλιά, κλείνοντας την απάντηση της με τη φράση «Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα».