Οικονομική ενίσχυση σε άνεργους δημοσιογράφους

Με απόφαση του Γιάννη Βρούτση


MEDIA
0:40
13/12/2014
Οικονομική ενίσχυση σε άνεργους δημοσιογράφους
2
loading

Τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για τις γιορτές των Χριστουγέννων, σε μη επιδοτούμενους ανέργους δημοσιογράφους, προβλέπει υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Η έκτακτη ενίσχυση ανέρχεται στο ποσό του 1.300.000 ευρώ και θα καταβληθεί στους ανέργους καθώς και σε όσους επιδοτήθηκαν ως άνεργοι, λόγω επίσχεσης, σε ασφαλισμένους του Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης και του ΕΤΑΠ − MME, των οποίων η επιδότηση, λόγω τακτικής ανεργίας ή επίσχεσης, τερματίστηκε μέσα στο τελευταίο επτάμηνο πριν από την 1η Δεκεμβρίου του 2014.

Προϋπόθεση είναι επίσης να μην έχουν εργαστεί σε εργοδότη με οποιαδήποτε σχέση εργασίας περισσότερο από δύο μήνες, από τη λήξη της επιδότησης τους μέχρι την 1η Δεκεμβρίου του 2014.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar PILOT 414

    ΩΠΑ ....ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ??

    1. avatar papaki

      Μάλλον τα παπαγαλάκια θέλουν τάισμα φαίνεται εν όψει εκλογών! Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο Βρούτσης (και ο κάθε Βρούτσης) είναι ότι δεν πρόκειται για παπαγαλάκια, αλλά για αρουραίους που θα πηδήξουν άμεσα από το καράβι την ώρα που θα βουλιάζει...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει