Άναψαν τα αίματα και έγινε χαμός. Γιώργος Παπαδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης τσακώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς, με τον δημοσιογράφο να απαντά «είσαι γελοίος», όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπου της ΝΔ έκανε λόγο για «Στάλιν» απευθυνόμενος στον πρώτο.

Ο καυγάς ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλας Ξουλίδου για απόπειρα δωροδοκίας μέσω facebook. O Α. Γεωργιάδης είπε ότι οι καταγγελίες που γίνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αβάσιμες. Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι «η συγκεκριμένη ιστορία είναι μια γελοία ιστορία, ανάλογη αυτού του κόμματος, το οποίο έχει μπει στην ελληνική πολιτική σκηνή για να φέρνει την έννοια του γελοίου».

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για ένα κόμμα και τότε έγινε… χαμός:

Παπαδάκης: Θα βγει ένας εκπρόσωπος κόμματος να λέει τέτοια;

Γεωργιάδης: Θα μου απαγορεύσετε να λέω τη γνώμη μου, τι είστε Στάλιν;

Παπαδάκης: Έλα πήγαινε στο καλό. Κάθε φορά δε θα κάνεις χαρακτηρισμό. Σε μένα δε θα μιλάς έτσι και πάρτο πίσω. Ζήτησε μου συγνώμη. Γελοίος είσαι και φαίνεσαι.

Γεωργιάδης: Για ποιο πράγμα να ζητήσω συγνώμη;

Παπαδάκης: Αν εγώ είμαι Στάιλν, εσύ είσαι γελοίος.

Γεωργιάδης: Έβαλα ερωτηματικό. Αυτό λέγεται ρητορικό σχήμα. Μην εκνευρίζεστε.

Παπαδάκης: Ωραία κι εγώ με ερωτηματικό λέω «κύριε γελοίος είσαστε που με αποκαλείτε Στάλιν;». Εκνευρίζομαι γιατί εγώ δεν είμαι χοντρόπετσος όπως εσείς.

Γεωργιάδης: Να μην εκνευρίζεστε.