Στο Mega και επίσημα ανήκει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα εκπομπή στο τιμόνι της οποίας θα βρεθεί ο ηθοποιός σε ρόλο παρουσιαστή.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega για την ένταξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του, ο ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση άκρως… θαλασσινή και από τη λεζάντα φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

«Πάνε τώρα αρκετά χρόνια που ήμουνα στο MEGA!! Ώρα για επιστροφή !!!Το νέο πρόγραμμα του MEGA υπόσχεται MEGAλες αλλαγές!!! Με MEGAλο κέφι, MEGAλο πρόγραμμα που θα μας κρατάει παρέα όλο το χρόνο!!!Τα λέμε λοιπόν Σεπτέμβριο από το δροσερό Ιόνιο!!!» έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού έσπευσε να γεμίσει με καρδούλες την ανάρτηση του συντρόφου της.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο τηλεοπτικός «Βλάσης» της σειράς «Έλα στη Θέση μου» του Alpha, άλλαξε… στέγη και πλέον ανήκει στο δυναμικό του Mega. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης νέας εκπομπής η οποία ονομάζεται «Fishy» και πρόκειται για μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέληστο δυναμικό του. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του «Fishy», μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο. Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…».