Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την περιπέτεια υγείας που είχε επέστρεψε στην παραλία. Όμως, όσα αντίκρισε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor την παραξένεψαν, καθώς όπως χαρακτηριστικέ είπε, ένιωσε ότι έχει χάσει επεισόδια.

Η νέα μέρα ξημέρωσε και λίγο πριν βρεθεί για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης για να αγωνιστεί, θέλησε να μάθει τι έχει συμβεί με τους Amigos και γ’ αυτό ρώτησε τον Σάκη Κατσούλη.

«Οι Amigos, οι φίλοι, η οικογένεια τι έγινε και τα διέλυσαν όλα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί» ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε: «Έκαναν συμφωνία να μη μας προσεγγίσουν ποτέ; Ο Ηλίας αθέτησε την υπόσχεσή του και μας πλησίασε κι ο Ασημακόπουλος δεν ήθελε να το συνεχίσει. Δεν τους συνέφερε να το συνεχίσουν».

Αναφερόμενη στο ένστικτο της η παίκτρια τόνισε ότι: «Το ένστικτό μου λέει ότι ο Ηλίας νιώθει ο αδικημένος της υπόθεσης αλλά έχει κάνει κάτι πίσω από όλα αυτά και δίκιο έχει ο Κόρο. Του προσάπτουν κατηγορίες για το αγώνισμα που έχασε αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει παιχτεί. Έτσι θεωρώ».

«Ο Κόρο είπε διπλωμάτη τον Ηλία κι ο Ασημακόπουλος ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Αλλά ο Ασημακόπουλος άφησε να υπονοηθεί ότι συζήτησαν κάτι για εμάς κι ο Ηλίας δεν το τήρησε. Άρα είπαν και κανόνισαν κάτι, ο Ηλίας δεν τήρησε την συμφωνία τους επειδή ήρθε σε εμάς και στράβωσαν οι άλλοι» είπε η παίκτρια στον Σάκη Κατσούλη και πρόσθεσε: «Το ξέραμε ότι οι Amigos είναι ψέμα, λυκοφιλία για να μην αλληλοψηφίζονται στα συμβούλια. Ο Κόρο είπε ότι αν με χαλά κάτι είτε σε φιλία είτε σε σχέση, το σταματώ και δεν θα χαλάσω την διάθεσή μου».