Συγκλονιστικός ήταν ο τελευταίος αγώνας ασυλίας του εφετινού Survivor. Σε αυτόν κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο τελευταίος έδειχνε να είναι ο κυρίαρχος στο συγκεκριμένο αγώνισμα καθώς είχε μείνει με τέσσερις ζωές ενώ στη δεύτερη θέση και… απέναντι του ήρθε ο Σάκης Κατσούλης με μια μόνη ζωή!

Στους τελευταίους, καθηλωτικούς, γύρους ο Σάκης Κατσούλης κατόρθωσε να φέρει τον αγώνα του Survivor στα ίσα. Έτσι, τόσο ο Σάκης όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος είχαν από μια ζωή με ένα τρομακτικό σερί νικών από τον πρώτο.

Στον τελευταίο γύρο στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του φετινού Survivor. Εκεί όπου και οι δυο φιναλίστ κατόρθωσαν να ρίξουν τις δυο βολές ακριβώς στον ίδιο χρόνο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός να ζητήσει να ελεγχθεί το VAR προκειμένου να «δείξει» τον νικητή στα κλάσματα δευτερολέπτων. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σάκη Κατσούλη!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.