Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Αγγελική» είδαμε πως: Η Αγγελική λέει ψέματα στο Στέφανο για να δικαιολογήσει την εξαφάνισή της. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά την πρόθεση του Νικόλα να μιλήσει στον Στέφανο για όλα κι εκείνη θέλει να τον προλάβει. Ο Παύλος εξακολουθεί να υποπτεύεται τον Δημήτρη για την εξαφάνιση της Αγγελικής. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από την Χριστίνα που την έδιωξε όταν τον είχε ανάγκη.

Η Ζωή προσπαθεί να πείσει την Αγγελική να φύγουν μακριά από το κτήμα αλλά δεν καταφέρνει. Η Κατερίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα την κάνει έξαλλη με την Όλγα και αποφασίζουν με τον Δημήτρη να επισπεύσουν τον γάμο τους ώστε κανείς να μην έχει πια περιθώριο να προσπαθήσει να τους χωρίσει. Η αστυνομία ψάχνει για τα χρήματα που υπεξαίρεσε ο Χανδρινός στο σπίτι της Τζένης αλλά δεν βρίσκει κάποιο στοιχείο.

Η Σοφία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο σπίτι και δεν βρίσκει τον Ανδρέα στο τηλέφωνο, ο οποίος γενικότερα παρουσιάζει μια περίεργη συμπεριφορά τελευταία. Ο Θωμάς συμβουλεύει τον Αποστόλη να αφεθεί στον ερωτά του για την Ιωάννα. Η Τζένη βρίσκει κάτι στο σπίτι της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ενώ η Αθηνά προσπαθεί να συνετίσει τον Νικόλα, ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε.

Τι θα θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική»; Οι εξελίξεις στην σειρά, όπως μαρτυρά και το sneak preview είναι καθηλωτικές.

Η Αγγελική προτρέπει τη Ζωή να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία για το δικό της το καλό γιατί κινδυνεύει όσο έχει στην κατοχή της το βίντεο, στο οποίο έχουν καταγράψει τη μαρτυρία της Αγγελικής για το τι της έχει συμβεί. Ο Παύλος επιμένει να ζητάει μια απάντηση από την Αθηνά σχετικά με τον πατέρα της Αγγελικής και το πώς πραγματικά πέθανε αλλά αυτή επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη με το θάνατό του.

Ο Νικόλας λέει στο Μιχάλη για την κατάσταση με τον Δημήτρη που τον απειλεί και αυτός τον προτρέπει να μιλήσει στον Στέφανο αφού θέλει. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά τον εσπευσμένο του γάμο με την Κατερίνα ενώ η Σοφία με την Ιωάννα και τα παιδιά περνάνε το πρώτο βράδυ τους στο καινούριο τους σπίτι.

Την επόμενη μέρα, η Σοφία ετοιμάζεται να πάει για καφέ με τον Ανδρέα όταν χτυπάει το τηλέφωνό της και ταράζεται, αφού την καλούν από το σχολείο των παιδιών και της λένε ότι ο Γιωργάκης και η Αθηνούλα δεν έχουν πάει ακόμα. Η Σοφία έντρομη παίρνει την Ιωάννα ελπίζοντας ότι θα της πει ότι καθυστέρησαν και δεν έχουν πάει ακόμα και ότι τα παιδιά είναι μαζί της.

Δυστυχώς όμως η Ιωάννα της λέει ότι τα άφησε πριν λίγο στην είσοδο του σχολείου και έφυγε. Η Σοφία με αγωνία κλείνει το τηλέφωνο στην αδερφή της και τρέχει με τον Ανδρέα στην περιοχή του σχολείου για να τα ψάξουν.