Ένα πραγματικό «θρίλερ» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με το αν ο Νίκος Μπάρτζης παραμείνει στο Survivor ή όχι. Ο παίκτης που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την οικειοθελή αποχώρηση, James Καφετζή, παραμένει στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Στον Άγιο Δομίνικο έχει πάει ένας εξειδικευμένος γιατρός για να εξετάσει τον Νίκο Μπάρτζη και την πορεία της υγείας του. «Το βράδυ της Πέμπτης θα γυριστεί το επεισόδιο της Κυριακής. Έχει έρθει ένας εξειδικευμένος γιατρός από την Αμερική -τον έχει φέρει ο Αντζούν- για να εξετάσει τον Νίκο Μπάρτζη. Ο Μπάρτζης επειδή έπαιζε ποδόσφαιρο είχε θέμα με τις επιγονατίδες και τους μηνίσκους του και τα έχει χτυπήσει και τα δυο», είπε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

 «Αν με ρωτάτε θεωρώ ότι θα αποχωρήσει. Δεν έχει καλή ψυχολογία, είναι καταβεβλημένος», αναφέρει το ρεπορτάζ. Την ίδια στιγμή η παραγωγή διαψεύδει το σενάριο να μπουν νέοι παίκτες και αναμένεται το παιχνίδι να γίνει πιο γρήγορα ατομικό» τόνισε.

Λίγο νωρίτερα και η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day ανέφερε ότι  η κατάσταση του παίκτη της μπλε ομάδας είναι σοβαρή. «Η μαγνητική έδειξε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του και οι πληροφορίες λένε ότι φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, αν ο Νίκος Μπάρτζης αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει, δεν θα υπάρξει επιστροφή άλλου παίκτη στο Survivor, αλλά ούτε και νέα αποχώρηση».