Φορτισμένος από την ήττα των κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας και με το γεγονός ότι ο ίδιος δεν αγωνίστηκε εξαιτίας τραυματισμού, ο Τριαντάφυλλος έφτασε στα όρια του και ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor!

 «Έχω βαρεθεί να κάνω κακό στην ομάδα μου. Δεν το δέχομαι, θα ήθελα να ζητήσω από την παραγωγή να αποχωρήσει κι εγώ όπως ο Τζέιμς. Έχω φτάσει μέχρι το τέρμα, πονάω πάρα πολύ. Δεν θέλω να βλέπω τον Ηλία να τρέχει για τα δικά μου φάουλ», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

«Είναι επιπόλαια απόφαση. Να πάμε στην καλύβα να ηρεμήσουμε και να αποφασίσεις ότι θες», είπε η Καρολίνα.

«Δεν τα παρατάμε, είμαστε εδώ για όλους. Κάναμε μια ήττα, είμαστε στην ένταση. Θέλω μόνο θετική σκέψη. Πάμε να ηρεμήσουμε, είμαστε εδώ οικογένεια τώρα. Δεν τα παρατάμε είμαστε εδώ ενωμένοι», πρόσθεσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ηρεμία και έδωσε στον Κόρομι τον λόγο, με τον Ντάφυ να κουτσομπολεύει στον Ασημακόπουλο ότι η παραμονή του οφείλεται στην αποχώρηση του Τζέιμς.

Το συγκεκριμένο γεγονός εξόργισε τον Κόρομι ο οποίος άρχισε να φωνάζει: «Να μιλήσω λίγο, σεβάσου. Δεν μπορείς να σεβαστείς. Σεβάσου ότι είμαστε χάλια, εσύ κάθεσαι τόση ώρα».

Ο Τριαντάφυλλος του απάντησε: «Κάνε ένα σταυρό και πες ευχαριστώ που έμεινες».