Άγχος, ένταση, γέλια, πειράγματα και ευφάνταστα πιάτα κυριάρχησαν το βράδυ της Πέμπτης στην κουζίνα του MasterChef 5.

Οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με την αγαπημένη δοκιμασία των κριτών, και αυτή δεν είναι άλλη από την μαγειρική σκυταλοδρομία.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι προβλήθηκε χθες το βράδυ στο MasterChef 5

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός κινήθηκε στρατηγικά και αρκετοί δυσανασχέτησαν

Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα αγχωτική δοκιμασία ήρθαν οι παίκτες του MasterChef 5 το βράδυ της Πέμπτης.

Έχοντας στη διάθεση τους από 10 έως 15 λεπτά ο κάθε παίκτης της κάθε ομάδας έπρεπε να δημιουργήσουν ευφάνταστα και γευστικά πιάτα σε μια ιδιότυπη σκυταλοδρομία.

Ο αρχηγός της ομάδας, είχε στη διάθεση του μόλις 5 λεπτά για να στήσει κάθε πιάτο. Η πίεση του χρόνου, άγχωσε τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας, Παύλος Χάππιλος του οποίου τα χέρια άρχισαν να τρέμουν με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να στήσει το πιάτο του.

Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και να τον καθοδηγήσουν, ωστόσο εκείνος ήταν τόσο αγχωμένος που δεν τους άκουγε. Τελικά, στο τελευταίο δευτερόλεπτο κατάφερε και έστησε το πιάτο του.

Ο Κουτσόπουλος «άδειασε» τον Κοντιζά – «Δεν έχει πάει γήπεδο ποτέ o άνθρωπος!»

Η δοκιμασία της μαγειρικής σκυταλοδρομίας είναι αυτή που οι κριτές του MasterChef απολαμβάνουν περισσότερο.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αλέξανδρος Συνοδινός μοίρασε τους παίκτες, κουτιά και ανέθεσε τις αρχηγίες των ομάδων, και όλα ήταν έτοιμα ώστε να ξεκινήσει η μαγειρική δοκιμασία.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε στα χέρια του την καραμούζα με την οποία θα έδινε το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι ομάδες την μονομαχία τους όμως κάτι δεν πήγε καλά. Ο κριτής του MasterChef δεν κατάφερε να πατήσει την κόρνα και όπως ήταν φυσικό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία για πείραγμα να χαθεί.

«Δεν έχει πάει γήπεδο ποτέ ο άνθρωπος» του είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος είναι γνωστό πως έχει αδυναμία στο να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί τον αγαπημένο του Πανιώνιο.

Το twitter έδωσε «γη και ύδωρ» στον Αλέξανδρο Συνοδινό γιατί κινήθηκε στρατηγικά

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός επέλεξε τις ομάδες καθώς είχε το πλεονέκτημα επειδή είχε κερδίσει στην τελευταία δοκιμασία του MasterChef 5.

Ο παίκτης κινήθηκε στρατηγικά και η μόνη του σκέψη ήταν να βοηθήσει τη δική του ομάδα κάτι το οποίο διέκριναν και οι υπόλοιποι παίκτες του διαγωνισμού.

Το ίδιο όμως διέκριναν και οι twitterάδες, οι οποίοι δεν το άφησαν ασχολίαστο και μάλιστα του έδωσαν συγχαρητήρια και τον αποθέωσαν με τα tweets τους.

Στεναχωρημένος ο Διονύσης Σαρακίνης με την αποχώρηση της Ανούς Χεριμιάν – «Είναι βαρύ»

Η Ανούς Χεριμιάν, το βράδυ της Τετάρτης αποχώρησε από το MasterChef 5 καθώς το πιάτο αντιγραφής που έφτιαξε είχε τις περισσότερες αστοχίες.

Η στεναχώρια του Διονύση Σαρακίνη για την αποχώρηση της συμπαίκτριας του είναι μεγάλη και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής του MasterChef.

Στην έναρξη του επεισοδίου, το βράδυ της Πέμπτης ο Διονύσης αναφέρθηκε στην Ανούς με την οποία έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση από την αρχή του παιχνιδιού.

«Αποχώρησε η Ανούς. Ήταν αυτή η οποία έθετε τις ισορροπίες στο κεφάλι μου, γιατί, ξέρουμε, με τον εγκλεισμό είναι δύσκολα, τόσα πολλά άτομα, η διαχείριση. Σίγουρα είναι βαρύ. Είναι η πιο βαριά αποχώρηση που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Η ζωή συνεχίζεται. Το παιχνίδι τελειώνει όπου να ‘ ναι. Δεν έχει μείνει πολύ. Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης.