Όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται και οι εντάσεις μέσα στο House of Fame με τους σπουδαστές πλέον να περιμένουν την παραμικρή αφορμή για να επιτεθεί ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο της έντασης βρέθηκε η Πηνελόπη καθώς στο μάθημα με τον Πάνο Μεταξόπουλο έκανε παράπονα για τον ήχο καθώς τραγουδούσε. Σχεδόν αμέσως οι υπόλοιποι παίκτες άρχισαν να αντιδρούν και την Έλενα να… πρωτοστατεί. Η ίδια της είπε ότι όλοι τραγουδούν με τον ίδιο ήχο και δεν έχουν έναν ηχολήπτη με την πρώτη να απαντά ότι δεν την αφορά τι γίνεται με όλους.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης τη συμβούλευσε να μάθει να λέει σωστά τις χαμηλές νότες, ενώ εκείνη απάντησε ότι τα δικά της τραγούδια είναι δύσκολα, με την Έλενα να της τονίζει ότι αυτό που λέει είναι ντροπή.

Σε συνέχεια της κουβέντας ο Γιώργος Ντίνος κλήθηκε να σχολιάσει την ερμηνεία της και της είπε ότι η συμπεριφορά της μετά ήταν αγενής. «”Ρε” δεν θέλω να μου λέει κανείς».

Ο Ντίνος εκνευρισμένος αποχώρησε από το μάθημα του Πάνου Μεταξόπουλο, έχοντας έναν έντονο διάλογο με την Πηνελόπη. «Ασχολούμαστε μια βδομάδα με εσένα, χθες ξεφτίλισες την όλη φάση», είπε χαρακτηριστικά.