Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι αδιαμφισβήτητα η επιτυχία των δυο τελευταίων χρόνων. Η δραματική σειρά του Ant1 κατάφερε αμέσως να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να προκαλέσει πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό.

Οι συνεχείς ανατροπές της ιστορίας και το προσεκτικά επιλεγμένο cast το οποίο προσφέρει στην σειρά θεατρικότητα, ανεβάζει τις Άγριες Μέλισσες στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Και ενώ η σειρά θα ολοκληρωνόταν στον δεύτερο κύκλο, οι σεναριογράφοι ήρθαν… αντιμέτωποι με την απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού που θέλει και τρίτο κύκλο.

Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης θα ολοκληρώσουν όλες τις ιστορίες που διαδραματίζονται σε αυτόν τον κύκλο στο Διαφάνι και νέες ιστορίες θα ανοίξουν στο χωριό της Θεσσαλίας στην επόμενη σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν γράφτηκε και παραδόθηκε χθες, Δευτέρα, στην παραγωγή από τους σεναριογράφους. «Μόλις παραδόθηκε!!!!…οι ετοιμασίες για την τρίτη σεζόν ξεκινούν με τις μέλισσές μας πιο άγριες από ποτέ!!!» έγραψαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook και μαρτύρησαν πως ήδη ετοιμάζουν τα επεισόδια του τρίτου κύκλου.

Μόλις παραδόθηκε!!!!…οι ετοιμασίες για την τρίτη σεζόν ξεκινούν με τις μέλισσές μας πιο άγριες από ποτέ!!! #agriesmelisses #season2 #ant1

Posted by Melina Tsampani on Monday, April 19, 2021

Πότε θα ρίξει αυλαία ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών

Με συνεχείς ανατροπές και πολλά ανοιχτά μέτωπα θα φτάσουν οι τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Πότε όμως θα παρακολουθήσουν το φινάλε της σεζόν;

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της σειράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό, έδωσε το… spoiler. Οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να ρίξουν αυλαία στην σεζόν στις αρχές Ιουνίου. Μέχρι τότε όμως, πολλά ερωτήματα πρέπει να βρουν απάντηση… Και θα βρουν.

Οι σκέψεις για γυρίσματα «κεκλεισμένων των θυρών»

Τα συνεχή spoilers τα οποία γίνονται γνωστά και αφορούν στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών φαίνεται πως έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της παραγωγής οι οποίοι επιθυμούν να διαφυλάξουν την πλοκή του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το φινάλε της σεζόν αναμένεται να είναι και το πιο καθηλωτικό και πολλές ιστορίες αλλά και χαρακτήρες να φτάσουν στο τέλος τους.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της σειράς, μέσα από το podcast των Άγριων Μελισσών που παρουσιάζει, υποδέχθηκε τις πρωταγωνίστριες, Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγκου και Δανάη Μιχαλάκη και είχαν μια απολαυστική συζήτηση στην οποία μεταξύ σοβαρού και αστείου μαρτυρήθηκε πως υπάρχουν σκέψεις για γυρίσματα «κεκλεισμένων των θυρών» προκειμένου να μη διαρρεύσει το φινάλε.