Ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία έγινε το βράδυ της Κυριακής (04/04) στο ΟΑΚΑ, στο οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας με 5-1 την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το φαβορί, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιάζονταν τόσο τραγικοί.

Η κατάρρευση της Ένωσης ήταν τέτοια, που δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για να διαλύσει το συνονθύλευμα του Μανόλο Χιμένεθ. Είναι ενδεικτικό ότι τα πέντε γκολ των φιλοξενούμενων έγιναν σε 7 τελικές προσπάθειες, με ό,τι πήγαινε μέσα να γράφει.

Μάλιστα, με το σκορ στο 0-4 στο ημίχρονο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε σε εκείνο το σημείο, μην μπορώντας να αντέξει όσα έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, οι Πειραιώτες είχαν… αέρα και μεγάλη αυτοπεποίθηση, ενώ κάθε φορά που πλησίασαν στην αντίπαλη περιοχή, φάνταζαν ικανοί να σκοράρουν.

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκαν και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, που είχαν -πλην μιας περίπτωσης- κύριο «χτύπημα» το στα χαρτιά ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Το «Φως των Σπορ» έχει τον τίτλο «Φύλλο και φτερό». Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» χρησιμοποίησε το «Πώς τους πετσοκόψατε έτσι;», η… κιτρινόμαυρη «Ώρα» είχε ένα κατάμαυρο πρωτοσέλιδο και τίτλο με κίτρινα γράμματα «Νύχτα ντροπής», έχοντας από πάνω την ημερομηνία του ματς, η SportDay κυκλοφορεί με βασικό τίτλο «Την ξεφτίλισε», ενώ η Live Sport μοίρασε την πρώτη της σελίδα στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και αυτόν του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ (3-0). Τέλος, η Sportime έχει βασικό της «χτύπημα» το ματς της Λεωφόρου και όχι αυτό στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τα αλθητικά πρωτοσέλιδα:

Μπορείτε να δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εδώ.