Η πόρτα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» άνοιξε και ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε την εμφάνιση του ξαφνιάζοντας τον Νίκο Μουτσινά.

«Έπρεπε να ταξιδέψω 10.000 χιλιόμετρα, να χάσω 20 κιλά, να πεινάσω για να καταφέρω να έρθω στην εκπομπή σου» ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός και πρώην παίκτης το Survivor στον παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρηση του από το Survivor, ο Γιώργος Κοψιδάς τόνισε πως άντεχε να παραμείνει κι άλλο καθώς είχε σωματικές δυνάμεις αλλά ψυχικά και πνευματικά είχε κουραστεί.

«Έχω από τη φύση μου αρχηγικές τάσεις γιατί είμαι μια ζωή σε ομάδες. Τα παιδιά έρχονταν και με συμβουλεύονταν διότι ήμουν και καλός στους στόχους. Έκανα ωραία ομάδα άσχετα με αυτά που συνέβησαν στο τέλος. Χάλασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν φύγω» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο δεν είχαν καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι από ένα σημείο και έπειτα, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Είναι προφανές ότι ο Ντάφι και ο Παππάς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο με στρατηγική. Θα δείξει αν ο Αλέξης έχει επιρροή. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να σε φέρει να βγεις από το κέντρο σου, αυτό έπαθα εγώ. Ο Αλέξης παίζει πολύ πιο έξυπνα και μπορεί να φτάσει πολύ μακριά» και πρόσθεσε: «Το πιο δύσκολο κομμάτι που είχα να διαχειριστώ είναι να κοιμάσαι δίπλα δίπλα με έναν άνθρωπο που σε εκνευρίζει» είπε.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς ρωτήθηκε για το λόγο που έβγαλε κατά την αποχώρησή του από το Survivor και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. «Ο κόσμος το πήρε ότι εννοούσα πως το κοινό είναι κουτσομπόληδες. Δεν είχε να κάνει καθόλου με το κοινό, είχε να κάνει με εμένα και τον Τριαντάφυλλο, ήταν καθαρά προσωπικό. Εξήγησα ότι εγώ θεωρώ ότι πρεσβεύω μια συγκεκριμένη στάση ζωής και ότι ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει μια εντελώς διαφορετική στάση. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, οπότε είχε να κάνει με εμένα και εκείνον» είπε ο ηθοποιός.

Για την απόφαση του να αυτοπροταθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Ο αρχηγός έχει όλη την ομάδα συντονισμένη. Επειδή έβλεπα την ομάδα κάθε μέρα με εντάσεις επέλεξα να αυτοπροταθώ. Θα έκανα το ίδιο πράγμα. Δεν άντεχα άλλο το κλίμα, ήταν πολύ τοξικό και δεν έβρισκα τρόπο να αλλάξει. Μάλλον δεν εκτίμησα σωστά αυτούς τους δύο κόσμους. Βγαίνοντας είδα στα επεισόδια ότι ο κόσμος δεν είχε δει τι ήταν αυτό που οδήγησε  9 ανθρώπους εναντίον ενός» και πρόσθεσε: «Η Σοφία είχε μεταστροφή τεράστια. Στην αρχή ήταν ευγνώμων και μετά άρχισε να με κατηγορεί. Δεν θα έκανα παρέα σίγουρα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη. Έχουν γίνει πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν, εκτός κάμερας. Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα μότο πως ό,τι δεν έχει γραφεί στην κάμερα δεν έχει γίνει. Όταν ένας άνθρωπος μπορεί να κοιτάει στα μάτια 10 ανθρώπους που ξέρουν τι έγινε και να λέει ότι αυτό δεν έχει γίνει αυτό με τρομάζει. Είδαμε έναν άλλον άνθρωπο. Του δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάτι τέτοιο κάνει και ο Παππάς».