Την απόφαση του να μην τραγουδήσει ξανά σε τηλεοπτικές εκπομπές γνωστοποίησε ο τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Δευτέρας.

Ο Κώστας Μπίγαλης εξήγησε γιατί πήρε την συγκεκριμένη απόφαση και αφορά την αμοιβή που δεν δίνεται στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται σε μουσικές εκπομπές ενώ όπως τόνισε δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία περίπου 500 τραγουδιστές γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό» ανέφερε ο Κώστας Μπίγαλης.

Στην συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά. Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα. Η ΕΡΤ μόνο μέχρι στιγμής πληρώνει κάποια λίγα χρήματα, όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.