Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες των «Άγριων Μελισσών» είναι η Βιολέτα, τον ρόλο που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά.

Αν και οι «Άγριες Μέλισσες» σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχουν πάρει το «πράσινο φως» για την τρίτη τους σεζόν, η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με την παραγωγή και δεν έχει προχωρήσει σε συμφωνία.

«Είναι ευτύχημα η ανταπόκριση του κόσμου για τη σειρά. Έτσι λένε για τρίτη σεζόν, αλλά δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμη για κάτι κι εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμη για επόμενη σεζόν. Αν ο ρόλος μου το επιτρέπει και έχει ενδιαφέρον, γιατί όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη του χαρακτήρα που υποδύεται και τη μάχη που δίνει η «Βιολέτα» με τον «Μιλτιάδη» ώστε να καταφέρουν να υιοθετήσουν τον «Ευτύχη», η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Προσπαθούμε να πάρουμε τον Ευτύχη, αλλά επειδή η κατάσταση του Μιλτιάδη είναι τέτοια δεν ξέρουμε να θα τα καταφέρουμε. Ο ενωμοτάρχης και η Ρίζω προσφέρονται να μας βοηθήσουν, δεν θα πάρουν το παιδί. Θέλουν να μας δώσουν τη νομική κάλυψη. Η Βιολέτα δεν έχει παιδί. Δεν θα εμφανιστεί κανένα παιδί ποτέ. Δικό της τουλάχιστον» ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.