Μεγάλη ένταση επικράτησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, όταν σημειώθηκε άγριος καυγάς μεταξύ Δημήτρη Καιρίδη και Δημήτρη Τζανακόπουλου. Το κωμικοτραγικό στο όλο σκηνικό, ήταν πως η τοποθέτηση του πρώτου ξεκίνησε με την εξής αναφορά: «Πρέπει να πέσουν οι τόνοι αναμφίβολα. Δεν βοηθάει σε τίποτα αυτή η πόλωση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του συνομιλητή του, και ακούστηκαν κουβέντες περί «αθλιότητας», «τραμπούκων» και έλλειψη σεβασμού. Αυτό έκανε έξαλλο, τον πρώτο, ο οποίος εκδήλωσε τον εκνευρισμό του.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητούσε να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση του και από τους παρουσιαστές της εκπομπής να επιβάλουν όρους στην κουβέντα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, παρά την παράκληση κυρίως του Δημήτρη Κοτταρίδη.

Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για αθλιότητες, λέγοντας στον κ. Καιρίδη «δεν είστε Λουδοβίκος. Θα μάθετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας». Η ένταση χτύπησε… κόκκινο, όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε συνάδελφό του στον ΣΥΡΙΖΑ ως «τραμπούκο» και εκείνος του ζήτησε να ανακαλέσει.

«Ευθέως σας λέω ότι είστε τραμπούκος και τραμπουκίζεται», συνέχισε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, με αυτόν της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά: «Εσείς είστε τραμπούκοι. Τραμπούκοι είναι αυτοί που έχετε αμολήσει στους δρόμους».

Μετά από ελάχιστο χρόνο ηρεμίας, ξέσπασε νέα ένταση με τον κ. Καιρίδη να λέει στον κ. Τζανακόπουλο να πάρει «να κάνει ένα κρύο ντους» για να ηρεμήσει., πριν πάρει τον αστυνομικό του και πάει προστατευόμενος στη Βουλή. Μάλιστα, του είπε να πάρει και κάποιο ηρεμιστικό.

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εκπομπή, λέγοντας: «Πρόκειται περί αθλιότητας. Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο». «Δεν έχω συνηθίσει να λειτουργώ έτσι», είπε από την πλευρά του ο κ. Καιρίδης.

Δείτε το βίντεο: