Ένα από τα αγαπημένα θέματα τα οποία σχολιάζονται στον «αέρα» του «Πρωινού» είναι το Survivor.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor από τους συντελεστές του Πρωινού, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Μια ένταση η οποία εξελίχθηκε σε καυγά ανάμεσα στους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερες: «Έχω μια ένσταση. Είπαμε ΟΚ, reality, ακραίο, ακραιτότατο. Όταν βγαίνει ο άλλος και λέει απαγορεύονται τέτοιες εκφράσεις, αφού είναι μονταρισμένο το επεισόδιο μην το βάλετε στο επεισόδιο! Δεν μπορεί να λέει απαγορεύονται και στο μονταρισμένο να τις βάζεις τις εκφράσεις για να πουλάς το reality! Δεν το βάζεις! Τρελαίνομαι! Τουλάχιστον, ας πουν κανουμε ακραίο ριάλιτι, μαγκιά μας και λέμε και κάκαλα και όλα. Δεν είχε Survivor όταν ήμουν στον ΣΚΑΪ. Θα έκανα 8% αν είχε Survivor;»!

Τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος είπε: «Είναι λεκές! Αυτή η εκπομπή είναι λεκές, μας βρωμίζει όλους όσοι ασχολούμαστε. Ακούμε πράγματα απαράδεκτα που δεν θα έπρεπε να ακούγονται. Αυτό το πράγμα είναι ένας λεκές! Είναι πολύ κακό πράγμα! Πολύ βρωμιά! Πάρα πολύ κακό θέαμα».

Στην συνέχεια προβλήθηκε το πλάνο όπου κατά το τέλος του συμβουλίου του Survivor η Άννα Μαρία Βέλη φίλησε στο μάγουλο τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη.

«Εδω είπε θα παραγγείλω τη βέρα σου! Πόσο χιούμορ;» σχολίασε το πλάνο η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Όταν βγαίνουμε και λέμε για ανθρώπους. οι οποίοι έχουν δεσμό ότι του έδωσε βέρα. Αυτή τη στιγμή κάνουμε έναν ακραίο σχολιασμό. Βγαίνουμε και λέμε ότι δίνει βέρα στα σοβαρά; Επαναλαμβάνω, είναι ζωές ανθρώπων. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγαίνει στην τηλεόραση και να τις σχολιάζει και να λέει πράγματα που είναι εμφανώς αστεία. Δεν θα ήθελε κανένας να το κάνει αυτό για κανέναν. Δεν θα ήθελα εγώ να βγαίνει κάποιος να μιλάει για τη Νάνσυ και να λέει πράγματα που δεν τα ξέρει», είπε ενοχλημένος ο Βαγγέλης Περρής.

«Παίρνω την ευθύνη εγώ. Είναι αστείο τώρα αυτό. Ας το βλέπουμε και λίγο αντικειμενικά, καλό είναι», απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού και εκνεύρισε τον Βαγγέλη Περρή.

«Σε μένα το λες αυτό; Σε μένα είπες να το βλέπω αντικειμενικά; Σε μένα; Απευθύνθηκες σε μένα;» ρώτησε ο Βαγγέλης Περρής με την Νάνσυ Παραδεισανού να απαντά θετικά.

«Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που έκανες είναι αντικειμενικό; Σοβαρά τώρα; Αυτό που έκανες προηγουμένως θεωρείς ότι είναι αντικειμενικό;» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

«Καταρχάς μη μου κουνάς το δάχτυλο. Επανέλαβα αυτό που είπε ο Νίκος “θα παραγγείλω τη βέρα”. Αν είναι αληθινό, ψεύτικο, χιουμοριστικό ή όχι, θα κριθεί» αποκρίθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού.