Το βράδυ της Δευτέρας, η «Αγγελική» εκτός από τους τηλεθεατές του Alpha κέρδισε και τους χρήστες του twitter.

Οι κριτικές των τηλεθεατών ήταν διθυραμβικές. «Σε αυτή την σειρά νιώθω ότι συμμετέχω… Πολύ έντονα συναισθήματα!» ανέφερε χρήστης του twitter αποθεώνοντας ο χθεσινό επεισόδιο της «Αγγελικής».

Χαρακτηριστικό είναι πως το twitter κατακλύστηκε με περισσότερα από 5.500 tweets σε μία ώρα τα οποία αναφερόντουσαν στην «Αγγελική» κάνοντας το νούμερο ένα trending topic μέσα σε 15 μόλις λεπτά.

Νέα πρόσωπα σε κομβικούς ρόλους

Η Αθηνά κρατάει σε απομόνωση τον Δημήτρη. Η Αγγελική χωρίς να το θέλει δίνει ελπίδες στον Στέφανο. Η Σοφία νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που την ανησυχούν. Ο Παύλος και η Τζένη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει το πάθος. Ο Στέφανος δείχνει ευάλωτος μπροστά στην Αθηνά.

Η Δανάη ζητάει εξηγήσεις από την Τζένη. Ο Δημήτρης δείχνει στην Αγγελική ότι δεν την εμπιστεύεται. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης δεν θέλει να την ξαναδεί, εκείνος όμως βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Η Σοφία δίνει το πράσινο φως στον Αντρέα. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει. Η Αγγελική, στην προσπάθεια να βρει το παιδί της, βρίσκει την Ασπασία, τη γυναίκα που έχει όλες τις απαντήσεις.

Ασπασία Χατζόγλου (Ελένη Κρίτα): Η Ασπασία είναι η γυναικολόγος που ξεγέννησε την Αγγελική. Δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έχει δικά της παιδιά. Ήταν φίλη της μητέρα της Αγγελικής, Γεωργίας, και ήξερε την αλήθεια για τον βιασμό. Μαζί με την Γεωργία, είπαν ψέματα στην Αγγελική ότι το μωρό πέθανε και το έδωσαν για υιοθεσία στο Ίδρυμα. Φρόντισε να παρακολουθεί την πορεία του από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα που το παιδί έχει μεγαλώσει. Είναι σαν τον «φύλακα άγγελο» της μικρής χωρίς όμως κανείς να το ξέρει. Μαθαίνει από τα σόσιαλ μίντια το πώς μεγαλώνει και χαίρεται πολύ που την βλέπει ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Δεν μετανιώνει για την πράξη της ακόμα και μετά την επίσκεψη της Αγγελικής. Η επιστροφή της Αγγελικής ή Μαργαρίτας όπως την γνώριζε αυτή, την ανησυχεί…

Χριστίνα (Λένα Μποζάκη): Η Χριστίνα είναι μια κοπέλα που γνωρίζει ο Νικόλας στο κέντρο απεξάρτησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί ανάλογο πρόγραμμα. Όταν ήταν 17 χρονών έπεσε θύμα βιασμού κι από τότε η ζωή της πήρε άσχημη τροπή. Δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί κι αυτή και η οικογένεια της. Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ξανά ίδια γι’ αυτούς. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο και η Χριστίνα εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο γι’ αυτό. Οι τύψεις την οδήγησαν στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Τα τελευταία πέντε χρόνια και με την βοήθεια της αδερφής της, με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις, έχει ξεκόψει. Υπάρχουν όμως πισωγυρίσματα ορισμένες φορές και αυτό την κάνει να επιστρέφει στα κέντρα απεξάρτησης.