Δεν έμεινε πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Δημήτρης Μακρόπουλος, που ήταν η τελευταία προσθήκη στην ομάδα των Μπλε.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου με επτά ψήφους, την οποία ακολούθησε στη δεύτερη ψηφοφορία ο Chris Σταμούλης με τέσσερις ψήφους. Στο συμβούλιο της Τρίτης ο Αλέξης Παππάς έδειξε τον τρίτο υποψήφιο που δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

«Είμαι στενοχωρημένος. Ήταν τεράστια εμπειρία και για τόσο λίγο που κράτησε. Ήταν κάτι μαγικό» είπε ο παίκτης λίγο μετά την ανακοίνωση του κοινού.

Η παράβαση και οι ποινές

Ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό συμβούλιο μίλησε για μία παράβαση από την πλευρά δύο παικτών της μπλε ομάδας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν για πολύ ώρα από την παραλία, προκαλώντας την κινητοποίηση ολόκληρης της παραγωγής του ριάλιτι. Αυτοί οι παίκτες ήταν ο Chris και ο Αλέξης.

«Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται. Για την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες, 10% στον Chris και 10% στον Αλέξη. Αν την επόμενη φορά στο έπαθλο φαγητού κερδίσει η μπλε ομάδα οι δύο παίκτες δεν θα φάνε» είπε ο παρουσιαστής.