Η καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη και στη συνέχεια οι καταγγελίες της Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη, Λουκίας Μιχαλά για τον Κώστα Σπυρόπουλο ξεκίνησαν έναν «πόλεμο» στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι οι καταγγελίες ηθοποιών που έχει δεχθεί το Σωματείο αφορούν τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, άνδρες.

«Είναι όλοι άνδρες. Γυναίκες και άνδρες έχουν καταγγείλει αυτά τα πρόσωπα για κάθε είδους βία, για λεκτική, για παρενοχλήσεις και για εργασιακή βία. Εμείς ως υπεύθυνο Σωματείο δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε επωνύμως κανέναν. Εμείς συνιστούμε στα μέλη μας να μην βγαίνουν στα παράθυρα, να μην γράφουν στο Facebook καταγγελίες γιατί μπορεί να φέρουν μηνύσεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο της αθωότητας. Να έρχονται στο Σωματείο», ανέφερε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας διευκρίνισε ότι «δημιουργήθηκε μια ένταση ότι το Πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ που είναι θεσμικό όργανο ήδη έχει διαγράψει ανθρώπους. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο».

Δείτε το βίντεο: