Το Netflix ρίχνει φως στην πολύ αναμενόμενη σειρά φαντασίας που ετοιμάζει με το EW να δίνει στην δημοσιότητα 7 νέες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες μας δίνουν μια καλή ματιά στους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς και στον φανταστικό αυτόν κόσμο που πρόκειται να γνωρίσουμε.

Οι φωτογραφίες, όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr αποκαλύπτουν την Alina Starkov (Jessie Mei Li) μια ορφανή που οι δυνάμεις της ίσως σταθούν το κλειδί για την ελευθέρωση της χώρας της.

Στο πλευρό της θα είναι ο παιδικός της φίλος Malyn Oretsev (Archie Renaux) που περιγράφεται ως ένας χαρισματικός καθηγητής που ο κόσμος του αλλάζει μετά από μια βίαιη ενέδρα.

Οι φωτογραφίες επίσης αποκαλύπτουν τους Ben Barnes ως General Kirigan, τον Kit Young ως Jasper Fashey και την Amita Suman ως Inej Chafa. Σε ένα παγωμένο φόντο βλέπουμε τους Danielle Galligan και Galahan Skogman ως Nina Zenik και Matthias Helvar αντίστοιχα.

Η σειρά θα βασίζεται στην τριλογία βιβλίων Grisha που έχει γράψει η Leigh Bardugo και θα μας μεταφέρει σε έναν πολύ διαφορετικό φανταστικό κόσμο.

Σύμφωνα με την ίδια η σειρά θα πει μια ιστορία γεμάτη μάχες, μαγεία και σημαντικές σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες. Οι φωτογραφίες είναι μόλις μία μικρή ματιά στον κόσμο που έχει δημιουργήσει η συγγραφέας.

Τα βιβλία έχουν ως κεντρική ηρωίδα την Alina Starkov που έχει μεγαλώσει στο Ravka ένα φανταστικό βασίλειο της Ρωσίας. Οι δυνάμεις της θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στην ίδια αλλά και την χώρα της. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου με την πρώτη σεζόν να αποτελείται από 8 επεισόδια.

Γ συνδρομητική πλατφόρμα όμως δημοσίευσε και μερικά πόστερ από τους χαρακτήρες.