Συνέντευξη Τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με αφορμή έρευνα η οποία διεξάχθηκε και είχε ως επίκεντρο την ΕΡΤ και την συνολική εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης.

Στόχος της έρευνας αυτής η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 18 Δεκεμβρίου ως τις 4 Ιανουαρίου, ήταν να διερευνήσει τα αισθήματα της κοινής γνώμης για τον νέο ενημερωτικό χαρακτήρα της ΕΡΤ και τα νέα ψυχαγωγικά της προγράμματα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου η διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε και σε μια ανακοίνωση σε ότι αφορά την πλατφόρμα ERTFLIX η οποία έχει μεγάλη αποδοχή από το κοινό.

Η διοίκηση της ΕΡΤ γνωστοποίησε ότι άμεσα θα παρουσιαστεί η αναβαθισμένη ιντερνετική πύλη ert.gr, ενώ δημιουργούνται δύο νέοι ιστότοποι – το ertnews.gr και το ertsports.gr.

Τέλος, το ERTFLIX θα αποκτήσει ένα «αδελφάκι», το ERTFLIXcosmos για τους απόδημους Έλληνες, στο οποίο το προσφερόμενο πρόγραμμα του ERTFLIX θα είναι διαθέσιμο και για εκείνους. Στόχος όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, είναι επίσης να υποτιτλιστεί το πρόγραμμα και στα αγγλικά για τους Έλληνες δεύτερης γενιάς, μέσα στο 2021.