Δεύτερη πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας το «Πρωινό» καθώς όλοι οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Ant1 υποδέχθηκαν ξανά στο πλατό τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, και κατά την πρώτη του αυτή εμφάνιση φάνηκε ότι έψαχνε να βρει ξανά τα πατήματά του.

Καλεσμένος στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος μίλησε για το επόμενο δικό του επαγγελματικό βήμα, αυτό της παρουσίασης της «Φάρμας».

Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης διέκοψε την κουβέντα που είχε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και τόνισε στους παρουσιαστές ότι δίνουν καλό παράδειγμα επαγγελματικής συνεργασίας μετά το διαζύγιο.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μοιραστεί με τον καλεσμένο του όσο και με το τηλεοπτικό κοινό, μια ιστορία για κάποιον που αντέδρασε αρνητικά στην τηλεοπτική αυτή συνύπαρξη του πρώην ζευγαριού.

«Στα παιδιά το ανακοίνωσα εγώ. Ο ένας μας γιος, ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ, λέει μπράβο τι ωραία που θα δουλέψετε πάλι μαζί και θα κάνετε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Έχουν καταλάβει ότι είμαστε χώρια και είναι επαγγελματικό ότι είμαστε εδώ.

Πετάγεται ο μικρός που είναι λίγο στωικός, 6 χρονών, και κάνει «Βλακεία κάνατε. Θα τσακωθείτε μια μέρα, θα σας απολύσουν, θα μείνουμε χωρίς λεφτά και θα πεινάσουμε, δεν θα έχουμε να φάμε» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.